Παραιτήθηκαν δυο δικαστές από μέλη της Εφέσεων που θα δικάσει ΑΟΞ-ΠΑΟΚ τρεις μέρες μετά την εκλογή τους

Την περασμένη Παρασκευή ψηφίστηκαν τα νέα μέλης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αλλά δύο από τους πέντε εφέτες που εξελέγησαν τακτικά μέλη, υπέβαλαν ήδη τις παραιτήσεις τους σύμφωνα με το μπλογκ dikografies της Μαίρης Μπενέα.

Την αρχή έκανε η εφέτηε Μαργαρίτα Στενιώτη που εξελέγη με 42 ψήφους. Η κα Στενιώτη όμως σύμφωνα με το σάιτ dikografies υπέβαλλε την παραίτηση της για λόγους ευθιξίας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία συγγενικό της πρόσωπο έχει σχέση με ομάδα της Σούπερ Λιγκ. «Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστής, η οποία είναι και μέλος του ΔΣ της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, μετά από την παραίτηση της,  απάντησε με εξώδικα, σε δημοσιεύματα και αναρτήσεις, για το πρόσωπο της και κυρίως, για μέλη της οικογένειας, που αφορούσαν την εκλογή της στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ», επισημαίνουν οι dikografies.

Τη θέση της καταλαμβάνει το πρώτο αναπληρωματικό μέλος, ο εφέτης Αντώνης Μελισσινός.

Δεν πέρασαν όμως λίγες ώρες από την πρώτη παραίτηση μέλους της νεοεκλεγείσας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και ακολούθησε και δεύτερη, τακτικού μέλους.

Μετά από την παραίτηση της εφέτη Μαργαρίτας Στενιωτη και την αντικατάσταση της από τον  εφέτη Αντώνη Μελισσινός και παραιτήθηκε και δεύτερο τακτικό μέλος της ΕΕ.

Συγκεκριμένα, η εφέτης Άλκηστις Σιάννου σύμφωνα με πληροφοριες και πάλι από τις dikografies, παραιτήθηκε την Δευτέρα και αντικαθίσταται από τον εφέτη Ηλία Γιαρένη.

Όπως και να έχει έχουμε σημαντικές αλλαγές με το… καλημέρα της νέας Εφέσεων που μεταξύ άλλων έχει ως βασικότερο θέμα της επανεξέτασει της πολύκροτης υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας που αφορά τον ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, μετά τη σχετική αναπομπή από το CAS.

Υπενθυμίζεται ότι οι πέντε εφέτες, που εξελέγησαν ως τακτικά μέλη (σε παρένθεση οι ψήφοι που έλαβαν) είναι οι εξής:
Παπακώστας Χρήστος (46 ψήφοι)
Μπάτρη Δήμητρα (45)
Κοσινά Ιωάννα (43)
Στενιώτη Μαργαρίτα (42)
Σιάννου Άλκηστις (40)

Τα αναπληρωματικά μέλη, τα πρώτα δύο εκ των οποίων γίνονται τακτικά μετά τις παραιτήσεις, είναι τα εξής:
Μελισσινός Αντώνιος (10),
Γιαρένης Ηλίας (9),
Πουρνάρα Χριστίνα (7),
Λιγνού Σοφία (7),
Παντελίδου Αποστολίνα (4).