ΕΠΣ Έβρου: Χορταστική ισοπαλία ανάμεσα σε Νεοχώρι και Ατρόμητο Άβαντα

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση του ΑΟ Νεοχωρίου με τον Ατρόμητο Αβαντα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου και το τελικό 2-2 μπορεί να χαρακτηριστεί ως δίκαιο αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Λ

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν λίγο πριν την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα με σουτ του Γραικίδη μετά από φάση διαρκείας. Είδαν το Νεοχώρι στη συνέχεια να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, να φτάνει κοντά στην ισοφάριση στο 38′ με κεφαλιά άουτ του Πέτρογλου από φάουλ του Μπαλάκη, αλλά τελικά πήγαν με προβάδισμα δύο τερματων στα αποδυτήρια όταν ο Τσανάκας με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά διαμόρφωσε το 0-2 ως αποτέεσμα ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος του αγώνα ανήκε ωστόσο ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους που αρχικά στο 53′ μείωσαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρουσσίδη (υποδείχθηκε σε χέρι του Τσανάκα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλάκη). Στο 65′ ο Ρουσσίδης έχασε ευκαιρία για να ισοφαρίσει όπως και τρία λεπτά μετά ο Μπρίμος με απευθείας εκτέλεση φάουλ που έδιωξε ο Οτέμπερης με απόκρουση στοο γάμα του.

Κάπως έτσι φτάσαμε στις καθυστερήσεις όταν μετά από φάση διαρκείας η ομάδα του Νεοχωρίου κερδίζει δεύτερο πέναλτι. Ανέλαβε και αυτό να το εκτελέσει ο Ρουσσίδης και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Πάντως τα δυο πέναλτι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του radioevros υποδείχθηκαν σωστά και η διαιτησία από τους κυρίους Φιλλιπίδη, Κωνόγλου, Κολιπέτρο ήταν καλή και δεν άφησε το παιχνίδι να ξεφύγει.

ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Ευάγγελος Λαμπίδης): Οτέμπερης, Πασχαλάκης, Δημητριάδης Β. Δ. , Δημητριάδης Α. Δ., Πέτρογλου, Κυλιτζίδης, Θεμελής (69′ Κοτζά), Συριτούδης (45′ Κώστογλου), Ρουσσίδης, Μπαλάκης, Κορετσίδης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΒΑΝΤΑ (Αθανάσιος Νότης): Τσακουρίδης, Ξενοδοχίδης, Αλεξανδρίδης, Μπουρουτζής, Τσανάκας, Γύλος (69′ Θάνος), Καλτσάς (86′ Φουρνουτζής), Φραγγουλίδης, Μπρίμπος, Πουρτσελάτζε, Γκραικίδης.