Nations League: Σκόραρε ο Μάνταλος στην νίκη της Εθνικής επί των Μολδαβών

Η Εθνική Ελλάδος επικράτησε 2-0 της Μολδαβίας στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League, με τον ξανθιώτη μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ Πέτρο Μάνταλο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ σφραγίζοντας την νίκη.

Η Ελλάδα ήταν πολύ νοθρή χωρίς να εντυπωσιάσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιου, αλλά ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε με το 0-0 στα αποδυτήρια, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παυλίδης κέρδισε πέναλτι σε κράτημα του Πόσματς στην περιοχή και ο Μολδαβός αντίκρισε (λανθασμένα) την απευθείας κόκκινη. την εκτέλεση ανέλαωε ο Μπακασέτας πετυχαίνοντας το 1-0.

Όσο ιδανικά έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, άλλα τόσο ξεκίνησε το δεύτερο, με την Εθνική μας να βρίσκει ένα γρήγορο δεύτερο γκολ με τον Πέτρο Μάνταλο, μετά από ωραία ασίστ του Μπακασέτα.

Bασικός για την Εθνική και ο Στράτος Σβάρνας, πρώην αμυντικός της Ξάνθης και νύν της ΑΕΚ, που δεν αντιμετώπισε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.

Η Μολδβία έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με τον Μιλιτσεάνου από την άσπρη βούλα μετά από πέναλτυ του Ρότα, με τον Βλαχοδήμο να έχει την απάντηση.