Super League: Ήττα με πολλά παράπονα για τη διαιτησία στα Γιάννενα για την Κ17 της Ξάνθης

Την δεύτερη ήττα της γνώρισε η Κ17 της Ξάνθης στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ για την εξ’ αναβολής 1η αγωνιστική στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 1.

Η ομάδα του Γιαννη Δημητριάδη και Κώστα Προδρομίτη στα πλαίσια της (εξ’ αναβολής) 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 ηττήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Epirus» των Ιωαννίνων με 1-0, πιάνοντας ωστόσο παρά το αποτέλεσμα και σε αυτόν τον αγώνα μια ικανοποιητική απόδοση· ενώ υπήρξαν και έντονα παράπονα προς την πλευρά της διαιτητή για το πέναλτι που υποδείχθηκε υπέρ των Ιωαννίνων.

Από το πρώτο ημίχρονο, ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να εξουδετερώσουν η μία την άλλη, μη μπορώντας να δημιουργήσουν πολλές φάσεις. Η ομάδα που κατάφερε να ανοίξει το σκορ ήταν ο ΠΑΣ προς το τέλος του 45λεπτου. Συγκεκριμένα, ύστερα από υπόδειξη της διαιτητή Πίγγιου για πέναλτι σε ανατροπή του Ναούμη από τον Κουτσό, ο Φερεντίνος ευστόχησε και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Για τη φάση αυτή οι Ξανθιώτες είχαν έντονα παράπονα, διότι όπως υποστηρίζουν ο Κουτσός βρήκε την μπάλα και όχι τον ποδοσφαιριστή των Ηπειρωτών

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Θρακιώτες πήραν μέτρα στο γήπεδο· έχοντας εκείνοι την κατοχή της μπάλας και ψάχνοντας το γκολ ισοφάρισης. Βρέθηκαν κοντά σε αυτήν, καθώς προς τα μέσα της επανάληψης οι Χότσκα και Τσελεπάκης έχασαν μία σπουδαία διπλή ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσα. Εν τέλει όμως το γκολ δεν ήρθε, με το 1-0 να παραμένει και την Ξάνθη να πρέπει να αναζητήσει στις επόμενες αγωνιστικές τους πρώτους της βαθμούς. Από την άλλη ο γηπεδούχος ΠΑΣ έφτασε στους έξι βαθμούς έχοντας κάνει 2 νίκες στους ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν η Ειρήνη Πίγγιου με βοηθούς τους Λάμπρο Λιαμίρα και Μαρία Στόλη (ΕΠΣ Θεπρωτίας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Δημητριάδης-Προδρομιτης): Τσομπανίδης, Τυριακής, Μαρκοσιάν (67′ Βαρσάμης), Κουτσός, Ιωσηφίδης, Αναστασιάδης (76′ Ζεκιράι), Τσελεπάκης, Ανθουλάκης (40′ λ.τρ. Τουλουμενίδης), Χότσκα, Θωμάι, Μετεντζίδης (67′ Πιστικός)