Στην Ν. Πέραμο παρέα με τον Μίνγκα ο Νάκης Οικονομόπουλος

Στον φιλόδοξο Βρασίδα Ν. Περάμου θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην τερματοφύλακας Πανθρακικού και ΠΑΟΚ Νάκης Οικονομόπουλος.

Ο 20χρονος πορτιέρε που παράλληλα σπουδάζει Οικονομικά στις Σέρρες, παρά τις προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών όπως ο Καραισκάκης, τα Τρικαλα και το Παραλίμνιο, προτίμησε και λόγω της κατάστασης με τον κορωνοιό να βρίσκεται κοντά στις Σέρρες ώστε να συνδυάσει σπουδές και ποδόσφαιρο. Έτσι θα βρίσκεται στον Βρασίδα παρέα με τον πολύπειρο πρωην μεσοεπιθετικό του Πανθρακικού και πολλών άλλων ομάδων Χρήστο Μίνγκα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Καβάλας, συνέχισε στον Άρη Ζυγού και για πολλά χρόνια ήταν μέλος των μικτών της ΕΠΣ Καβάλας και της περιφερειακής ομάδας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου τον είδε ο Πανθρακικός και τον απέκτησε για τις ακαδημίες του στην ομάδα Κ17 με προπονητή τον Κώστα Γεμενετζή και στην ομάδα νέων Κ20 του Νίκου Μπαχαρίδη κάνοντας παράλληλα προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και τους Πασχαλάκη και Αθανασιάδη με προπονητή τερματοφυλάκων το Θόδωρο Κάντα. Ακολούθησε ο ΠΑΟΚ, η Κέρκυρα, ο Μακεδονικός στην Γ’ εθνική και ο Βύρωνας Καβάλας

Φέτος με τον Βύρωνα τερμάτισε δευτερος στην βαθμολογία πίσω από τον Μεγα Αλεξανδρο Ορφανίου, κρατώντας το μηδέν σε πολλά παιχνίδια με την ομάδα του να έχει την καλυτερη άμυνα του πρωταθλήματος.