Volley League: Παραίτηση με… νόημα του Δημοσθένη Τούμπου από τον Ηρακλή

Οπως είχε διαρρεύσει από το βράδυ της Τετάρτης, ο Δημοσθένης Τούμπος μετά τις νέες διοικητικές εξελίξεις στον Ηρακλή αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του γηραιού.

Η πρώτη διαρροή που φάνηκε να υπήρξε ήταν ότι η νέα διοίκηση ήθελε να φέρει στην θέση του έναν πιο έμπειρο προπονητή για να κάνει πιο σπουδαία πράγματα, αλλά δεν θα πρέπει να θεωρείται κάτι δεδομένο αυτή η διαρροή.

Αντιθέτως, πληροφορίες αναφέρουν ότι και με τη νέα τάξη πραγματων υπήρξε πρόταση στον Τούμπο να παραμείνει. Ωστοσο αυτός επέλεξε ο ίδιος να παραιτηθεί επικαλούμενος προσωπικούς λογους και έτσι να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι από την ομάδα.

Με τον τρόπο αυτόν ο ίδιος αφενός διευκολύνει τη νέα τάξη πραγμάτων, αφού δεν πάτησε πάνω στο συμβόλαιό του για να διεκδικήσει οποιαδήποτε αποζημίωση, αφετέρου είναι προφανές για όσους είναι πιστοί αναγνώστες του ThrakiSportS ότι πιθανότατα έστειλε με αυτόν τον τρόπο το δικό του έμμεσο μήνυμα.

Άλλωστε ως Εβρίτης και με παρελθόν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολη, είναι σιγουρο ότι κάτι παραπάνω θα ξέρει για τον νέο πρόεδρο του ΤΑΑ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Και να μην ήξερε, σίγουρα ως Θρακιωτης είναι αναγνώστης του ThrakiSportS και θυμηθηκε. Οπότε είναι φανερό ότι φρόντισε να στείλει με αξιοπρέπεια το δικό του μήνυμα μέσω αυτής της παραίτησης…