Xειροκρότημα Τοροσίδη για τον Δραμινό Μάριο Γιαννάκου που ανέβασε ΑμεΑ στην κορυφή του Ολύμπου!

Το πρωί της Δευτέρας (5/10) ο Δραμινός αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου πάτησε στην κορυφή του Ολύμπου και της Ελλάδος κουβαλώντας στην πλάτη του την 22χρονη Ελευθερία που είναι ΑμεΑ.

Η είδηση και οι φωτογραφίες μέσα σε λίγες ώρες έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού όπως είναι λογικό όλοι επικροτούν την φανταστική κίνηση του αθλητή. Μάλιστα σε δηλώσεις του ανέφερε: «Όταν φτάσαμε στην κορυφή, αυτό που μού ζήτησε ήταν να δει τη θέα. Τη γύρισα 360 μοίρες για να δει την Ελλάδα από το πιο ψηλό σημείο της, περιμετρικά».

Ο Μάριος Γιαννάκου, ο οποίος έχει δώσει με επιτυχία αγώνες υπεραποστάσεων στην έρημο, τη ζούγκλα αλλά και την Ανταρκτική, είχε επίσης δηλώσει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «όλοι οι αγώνες του κόσμου, τα μετάλλια αλλά και οι μέχρι τώρα διακρίσεις είναι λίγα μπροστά σε αυτόν τον σκοπό».

Μαζί τους ήταν και ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, καθώς και οι επικεφαλής των μονάδων της ΕΜΑΚ. Μάλιστα, το γεγονός επικρότησε ο Ξανθιώτης τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος πόσταρε το ακόλουθο στόρυ: