Στα σκαριά η δημιουργία αθλητικού μπαλονιού στην πόλη της Ορεστιάδας

Η μεγάλη είδηση ότι βρίσκεται στα σκαριά η δημιουργία αθλητικού μπαλονιού στην Ορεστιάδα προκύπτει από τις τελευταίες εντάξεις στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών πραγματοποιήθηκε η ένταξη της πράξεως «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ορεστιάδας», προϋπολογισμού 501.136,08 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Ορεστιάδας.

Η πράξη αποτελείται από τα εξής δύο υποέργα:

ΥΠΟΕΡΓΟ 1: «Προμήθεια υλικών για την αναβάθμιση αθλητικών χώρων του δημοτικού αθλητικού κέντρου Ορεστιάδας» προϋπολογισμού 268.115,28 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ορεστιάδας (Ν. Έβρου).

ΥΠΟΕΡΓΟ 2: «Προμήθεια και εγκατάσταση θόλου στέγασης αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου Ορεστιάδας» συνολικού προϋπολογισμού 233.020,80 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ορεστιάδας (Ν. Έβρου).

Όπως σημειώνει η ΕΡΤ Ορεστιάδας, το “μπαλόνι” θα εγκατασταθεί στα γήπεδα του τένις στην Ορεστιάδα. Το έργο της αναβάθμισης των βοηθητικών χώρων αφορά το δημοτικό αθλητικό κέντρο Ορεστιάδας (δίπλα στο δημοτικό στάδιο της πόλης), όπου, μεταξύ άλλων, θα τοποθετηθεί συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς.