Επανεμφάνιση του πρώην «σωτήρα» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ως προέδρου του ΤΑΑ Ηρακλής

Λίγα 24ωρα πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν, με την θηλιά στο ΤΑΑ Ηρακλής να σφίγγει, σανίδα σωτηρίας προπάθησε να βρει ο ιστορικός σύλλογος στο πρόσωπο ενός νέου αγνώστων στοιχείων επενδυτή αλλά και ενός παλιού γνώριμου, υποψήφιου «σωτήρα» και «προέδρου» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο Γεωργιανός Λεβάν Σαχράτζε αναλαμβάνει να σώσει την ομάδα με πρόεδρο να ορίζεται ο Απόστολος Τσιπίδης που παλιότερα είχε εμπλακεί στο τμήμα μπάσκετ του συγκεκριμένου συλλόγου και προ πενταετίας είχε εμφανιστεί ως σωτήρας στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αλλά αποχώρησε αφήνοντας πίσω του… συντρίμμια. Μετά είχε συλληφθεί στην Βέροια όπου είχε προσπαθήσει να εμπλακεί στην ομάδα του Φίλιππου, αλλά όπως αποδεικνύεται όχι μόνο είναι ελεύθερος αλλά αναλαμβάνει πρόεδρος στον ιστορικό Ηρακλή.

Την παρουσίαση των δύο έκανε ο μέχρι πρότινος, πρόεδρος του τμήματος, Μάκης Καλαϊτζίδης ο οποίος παραμένει στο διοικητικό σχήμα. Ο Ηρακλής θα ζητήσει αναβολή στην έναρξη της αγωνιστικής σεζόν προκειμένου να μπορέσει να λύσει τα οικονομικά θέματα. Από την ομάδα αποχωρεί ο Ντεσποτόφσκι και ο «γηραιός», που έχει ως προπονητή τον Αλεξανδρουπολίτη Δημοσθένη Τούμπο, βρίσκεται σε αναζήτηση πασαδόρου.