«Εμφύλιος» αεκτζήδων μετά τη δημιουργία γκρουπ στο facebook με τίτλο «Όχι άλλο Μάνταλος στην ΑΕΚ»

«Εμφύλιος» επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ με αφορμή ένα γκρουπ που έκανε την εμφάνισή του στο facebook και το οποίο τιτλοφορείται «Όχι άλλο Μάνταλος στην ΑΕΚ».

Το γκρουπ δημιουργήθηκε το βράδυ της Κυριακής, θυμίζοντας το αντίστοιχο που ζητούσε το τέλος του Κατσουράνη από την Εθνική Ομάδα. Λίγο νωρίτερα ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον Ατρόμητο, με αποτέλεσμα τελικά να ηττηθεί η Ενωση. Είχε προηγηθεί τρεις μέρες πριν το χαμένο του πέναλτι στο ματς με την Βολφσμπουργκ, το οποίο εν τέλει δεν στοίχισε στην ομάδα.

Μέσα σε λίγες ώρες το γκρουπ έφτασε τα 100 likes και μέχρι το πρωί της Τρίτης προσέγγιζε τα 400. «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της σελίδας. Δν υπάρχουμε ούτε 12 ώρες σαν σελίδα και φτάσαμε ήδη τα 100+ μέλη.Δεν προσβάλλουμε τον Μανταλο απεναντίας τον ευχαριστούμε για αυτά τα χρόνια, αλλά το επίπεδο της κλάσης του έχει μείνει δυστυχώς στην Β εθνική με εξαίρεση κάποια παιχνίδια 1 στα 10 που θυμάται ότι είναι αρχηγός και δεκάρι της ΑΕΚ (μην πω ποιοι έχουν παίξει εκεί παλιότερα ντρέπομαι για λογαριασμό του) και θυμάται να παίξει. Πρώτος στόχος τα 1000 μέλη και δεύτερος τα 10.000. Όλοι οι υγιείς ΑΕΚτζηδες μια παρέα!», ανέφερραν το μεσημέρι της Δευτέρας οι εμπνευστές του γκρουπ.

Η ύπαρξη και μόνο του γκρουπ δέχτηκε την σφοδρή επίθεση πολλών επώνυμων και ανώνυμων οπαδών της ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα ήταν ο διαχειριστής του γκρουπ να επανέλθει και να γράψει:

«Με λύπη συνειδητοποίησα την γαυροπροβατοσύνη ΑΕΚτζηδων μετά την δημιουργία της δημοκρατικής σελίδας εδώ στο Facebook.
Δεν δέχονται την άποψη ότι υπάρχουν ΑΕΚτζηδες που δεν θέλουν τον μανταλο στην ομάδα! Θυμάμαι μετά από κάθε ήττα του γαυρου να φιμώνονται οι οπαδοί του σε σχόλια που έκαναν στο gavros στην επίσημη παε και βλέπω μερίδα ΑΕΚτζηδων που κάνουν το ίδιο!
Εμείς δεν βρίσαμε τον πέτρο μανταλο ποτέ και άμα τον βρίσαμε προκαλώ να μας στείλουν σκριν το σχόλιο και όποιος τον βρίζει τρώει μπλοκ, τον ευχαρίστησαμε και ζητάμε να φύγει από την ΑΕΚ με ψηλά το κεφάλι! Δεν σας απαγόρευσε κάνεις να εκδηλώνεται την αντίθεση σας αλλά στο να βριζεται εμάς σαν αλλοθρησκους τις οικογένειες μας τους ακόλουθους μας που είναι 100 φορές πιο ΑΕΚ από σας, σας κάνει χειρότερους και από τους γαυρους και τιποτένιους σαν ανθρώπους.
Δεν περίμενα όμως κάτι καλύτερο από φίλαθλους που ακολουθούν πίστα ότι τους πετάνε αμασητο σελίδες τύπου 365…
Οποίος είναι αντίθετος μπορεί να το διατυπώσει στα σχόλια οποίος βριζει όμως από εδώ και πέρα θα τρώει μπλοκ και το όνομα του θα δημοσιεύεται σε ποστ
».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ