Γ’ Εθνική: Με ομοφωνία οι 16 του 1ου Ομίλου στέλνουν αιτήματα-προτάσεις στην ΕΠΟ και δίνουν προθεσμία

Σε μια δέσμη μέτρων – προτάσεων για να διευκολυνθούν οι ομάδες που μετέχουν στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατέληξαν οι εκπρόσωποι και των 16 ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Τα αιτήματα, κυρίως οικονομικής διευκόλυνσης στην δύσκολη αυτή εποχή του κορονοϊού, με δεδομένο οτι δεν θα υπάρχουν έσοδα από εισιτηρια και διαφημίσεις στα γήπεδα λόγω της απουσίας κόσμου, κωδικοποιήθηκαν σε ένα έγγραφο που νωρίς το πρωί της Τρίτης θα αποσταλεί στην ΕΠΟ.

Η ομόφωνη απόφαση είναι σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί η πλειοψηφία τουλάχιστον των αιτημάτων – προτάσεων των συλλόγων, να ληφθεί συλλογική απόφαση για ενδεχόμενες αντιδράσεις. Ωστόσο οι παράγοντες διευκρινίζουν ότι προσέρχονται στον διάλογο με την ΕΠΟ με θετικη διάθεση.

Τα αιτήματα των 16 ομάδων, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι επτά της Θράκης, θα γνωστοποιηθούν επίσημα αφού γίνει η σχετική πρωτοκόλληση στην ΕΠΟ. Πρόεδρος της κοινής προσπάθειας εξελέγη ομόφωνα ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου Νίκος Λαμπίδης, ο οποίος ανέλαβε και την πρωτοβουλία για την συνάντηση της Καβάλας.

Πάντως κόντρα στην φημολογία που αναπτύχθηκε, δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τις ομάδες να μην κατέβουν τα αγωνιστουν στα παιχνίδια τη πρεμιέρας, που είναι προγραμματισμένα για την Κυριακή. Άλλωστε στην ΕΠΟ θα δοθεί εύλογη προθεσμία για να απαντήσει στις προτάσεις, ίσως και ενός μηνα.

Η ενημέρωση που ανήρτησε στο προφίλ του ο Αετός Ορφανού αναφέρει:

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ..16 ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ
Με πολύ μεγάλη επιτυχία και πλήρης απαρτία έγινε το ραντεβού των 16 ομάδων του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής στην Καβάλα….
Οι εκπρόσωποι των συλλόγων ομόφωνα εξέλεξαν για πρόεδρο της κοινής αυτής κίνησης που έγινε τον πρόεδρο του Αετού Νίκο Λαμπίδη ο οποίος και θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας με αιτήματα προς την ΕΠΟ και τους άμεσους υπευθυνους του Ελληνικού ποδοσφαίρου…
Τα αιτήματα αυτά έγιναν αποδεκτά από όλους και με κοινή ανακοίνωση θα βγει θα κοινοποιηθεί προς την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και κατόπιν σε όλα τα ΜΜΕ……