ΕΠΣ Ξάνθης: Καταγγελίες Ασπίδας για επεισόδια στο Δροσερό μετά το γκραν γκινιόλ ματς με τον Φίλιππο

Γεγονότα που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο καταγγέλει η Ασπίδα Ξάνθης ότι συνέβησαν στον αγώνα της με τον Φίλιππο Δροσερό όπου ηττήθηκε 3-2.

Άνθρωποι της Ασπίδας Ξανθης μετέφεραν στο ThrakiSportS πως εκτός της κάκιστης διαιτησίας, πετάχτηκαν αντικείμενα προς τους ανθρώπους της ομάδας, ακόμα και… κεραμίδια, ενώ μπήκαν και φίλαθλοι των γηπεδούχων μέσα στο γήπεδο (ενώ τα ματς θεωρούνται κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας). Μάλιστα ανέφεραν πως υπάρχει και σχετικό οπτικό υλικό, υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής απέφυγε να καταγράψει όσα έγιναν στο φύλλο αγώνα.

Από την πλευρά του Δροσερού πάντως αρνούνται όσα αναφέρονται στην καταγγελία ότι συνέβησαν. Η διοίκηση της Ασπίδας Ξάνθης πάντως, έσπευσε να εκδώσει και σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Επειδή πολλά θα γραφτούν και θα ειπωθούν για το παιχνίδι του Σαββάτου καθώς η Δευτέρα είναι αφιερωμένη στον σχολιασμό των αγώνων στα ποδοσφαιρικά “στέκια”, αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι το εξής: “Στο ίδιο έργο θεατές”.
Μόλις ο αντίπαλος καταλάβει ότι είσαι ανώτερος και θα τον νικήσεις, επιστρατεύει κάθε μέσο για να γυρίσει το παιχνίδι. Αυτό συνέβη στον αγώνα της ομάδας μας με το Δροσερό. Να ξέρουμε τουλάχιστον, να μας το πείτε να μη προσπαθούμε σε τέτοια παιχνίδια.
Ειναι χαμένα από τα αποδυτήρια.Και το πιο βασικό αν νομίζουμε ότι έτσι θα αναβαθμίσουμε το Ερασιτεχνικο ποδόσφαιρο του Νομου μας..Απλά καληνύχτα..”Κυριοι” της διοργανώτριας αρχης.
Υ. Γ Όσο για την καταγραφή των γεγονότων στο φύλλο αγώνα..απλα αγνοούνται..Εκ της Διοικήσεως του Συλλογου