ΕΠΣ Έβρου: Με χατ τρικ του Τοπούζη το Σουφλί υπέταξε τον μαχητικό Ατρόμητο Ασπρονερίου

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, ο Έβρος Σουφλίου, κερδίζοντας τον Ατρόμητο Ασπρονερίου με 4-2, σε ένα παιχνίδι που την παράσταση έκλεψε ο διαιτητής Σταφυλάς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Μπανιάς επιχείρησε την παράλληλη σέντρα με την μπάλα να περνάει από όλους με τον Λαζίδη να μην προλαβαίνει και αυτή να καταλήγει αουτ. Στο 11′ είχαμε την εκτέλεση του κόρνερ από τον Λαζίδη ο Γαλλής με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε νέο κόρνερ από την αντίθετη πλευρά. Η πίεση του Σουφλίου συνεχίζονταν με τον Τοπούζη να δίνει στον Μπανιά και αυτός δεξιά στον Παπαναστασίου που επιχείρησε τη σέντρα ο Μπανιάς κέρδισε την κεφαλιά αλλά είχε προηγηθεί φάουλ πάνω στον αμυντικό του Ασπρονερίου.

Η πρώτη απειλή για τον Ατρόμητο ήρθε στο 14′ με τον Κυρούδη να φεύγει στην αντεπίθεση από τα αριστερά και μαρκαρισμένος από τον Τζήκα να κερδίζει το φάουλ. Εκτελέστηκε το φάουλ από τον Φωτσιτζούδη ολιγωρία των αμυντικών αλλά και του Λαζαρίδη που δεν πρόλαβε κόντρα στους αμυντικούς απόκρουσε ο Μπακοδήμος. Στο 18′ είχαμε χτύπημα εκτός φάσης στον Λαζίδη από τον Παρασχούδη αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Σταφυλά. Ασίστ του Γκαμήλη στον Τοπούζη που προλαβαίνει τους αμυντικούς και τον Γαλλή και με πλασέ έξω από την περιοχή ανοίγει το σκορ, 1-0 για το Σουφλί στο 20′. Ο Παναγιωτίδης στον Τοπούζη και αυτός στον Λαζίδη το στοπ από τον Παρασχούδη φαόυλ και δεύτερη κίτρινη «κόκκινη» για τον αρχηγό του Ασπρονερίου που μένει με 10 παίκτες στο 23′. Το φάουλ ανέλαβε να το εκτελέσει ο Μπανιάς, ο Πετρόπουλος βγήκε από το τείχος και αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα και δόθηκε επανάληψη, επαναλήφθηκε το φάουλ και ο Πετρόπουλος κάνοντας το ίδιο λάθος αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη «κόκκινη» αφήνοντας την ομάδα του με 9 μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες απέναντι στον διαιτητή Σταφυλά. Τελικά το φαουλ εκτελεστηκε από τον Ρεντζέπη όπου πέρασε αόυτ. Παρότι ο Έβρος Σουφλίου είχε ευνοϊκό αέρα και πλεονέκτημα 2 παικτών δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ, με το σκορ 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Με την εκκίνηση του δεύτερου μέρους, ο Έβρος Σουφλίου έκανε δύο τα τέρματά του, όταν πάσα του πολύ δραστήριου Λαζίδη από τα πλάγια βρήκε τον Κουρούδη ο οποίος με πλασέ εντός περιοχής σκόραρε κάνοντας το 2-0 μόλις στο 50′. Το 3-0 ήρθε από λάθος της άμυνας με τον Τοπούζη να τα καταφέρνει νικώντας πάλι τον Γαλλή.

Ελεύθερο του Γαλλή η μπάλα στα πόδια του Λαζαρίδη μαρκαρισμένος από τον Τζήκα που τον ανέτρεψε κερδίζοντας το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φωτσιτζούδη ευστοχώντας και 3-1 μείωσε ο Ατρόμητος στο 59′. Στο 68′ η επιμονή των 9 παικτών του Ατρομήτου επιβραβεύεται με γκολ από τον Κυρούδη που μείωσε σε 3-2 δίνοντας ελπίδες για κάτι καλό για την ομάδα του. Πάσα του Κουτσούλα στον Κουρούδη με τον Γαλλή να πέφτει στα πόδια του και να διώχνει με την μπάλα να στρώνεται στο Μπάμιο και αυτός πάσα στον Τοπούζη ο οποίος ψύχραιμα πλάσαρε σημειώνοντας το τρίτο προσωπικό γκολ ανεβάζοντας το δείκτη στο 4-2 στο 81′ που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Διαιτητής ήταν ο Σταφυλάς (έχοντας αρκετά λάθη στις υποδείξεις του) με βοηθούς τους Κυριαζή και Δήμο.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Τσουτσουμάνος): Μπακοδήμος, Μπάμνιος (c), Παπαναστασίου (81′ Δαλάτσης), Τζήκας, Ρεντζέπης, Κουτσούλας, Λαζίδης (60′ Μουσίκας), Παναγιωτίδης (60′ Γιαννακόπουλος), Γκαμήλης (46′ Κουρούδης), Μπανιάς, Τοπούζης (81′ Πιστιάλκας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ (Παναγιωτόπουλος): Γαλλής, Παρασχούδης (c), Πετρόπουλος, Κουρτελάκης, Φούφας, Φωτσιτζούδης, Μήνης, Δ. Πεχλιβανίδης, Λαζαρίδης (60′ Τσακανίκας), Τσομπανούδης, Κυρούδης