Άρχισε η αμφισβήτηση του Πάπας από ξανθιώτικα ΜΜΕ: «Κουραστήκαμε πλέον Μπιλ, φτάνει το δούλεμα»

Οι εφημερίδες Μαχητής Ξάνθης και Αδέσμευτη Θράκης, που πάνω – κάτω ανήκουν στον ίδιο εκδοτικό όμιλο του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, στα τελευταία τους δημοσιεύματα (έντυπα και ηλεκτρονικά) δεν έκρυψαν την ευθεία αμφισβήτησή τους για τον νέο μεγαλομέτοχο της Ξάνθης Μπιλ Πάπας.

Αφορμή στάθηκε το μπαράζ ανακοινώσεων με πανομοιότυπα δελτία Τύπου από την ΠΑΕ, η επανάληψη των ίδιων και των ίδιων δηλώσεων του Μπιλ Πάπας σε σχέση με την επένδυσή του στην Ξάνθη αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα στα πρώτα της αγωνιστικά τεστ δεν κατάφερε να κερδίσει κανέναν αγώνα, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με αντιπάλους που βρίσκονται δύο κατηγορίες πιο κάτω.

«Μήπως μας δουλεύει ο Ελληνοαυστραλός κύριε Τσετινέ;», έγραψε σε τίτλο η εφημερίδα «Μαχητής» ενώ στην ηλεκτρονική της έκδοση ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου, μετά τη νέα ισοπαλία με τον Νέστο Χρυσούπολης ένα άρθρο με το οποίο ο συντάκτης του υποστηρίζει ότι ο νέος ΑΟΞ δεν τολμάει κάν να παίξει φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης για να μην χάσει (η αλήθεια είναι ότι ένα προγραμματισμένο φιλικό τεστ αναβλήθηκε με υπαιτιότητα του ΑΟΞ).

«Στην προσπάθειά της να μας πείσει το νέο αφεντικό της Ξάνθης οτι “δεν έχει καμιά σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη” κι είναι καλύτερος απο τον….Χρήστο Πανόπουλο, συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με δελτία τύπου και μονταρισμένες φώτο που λένε τα ίδια πράγματα με μεταγραφές ποδοσφαιριστών πάνω απο 31 που σε μια άλλη περίπτωση… μόνο προβληματισμό θα προκαλούσαν!
Για το πόσα λεφτά έχει το νεο αφεντικό της Ξάνθης Μπιλ Πάπας και το πόσο πιο… χουβαρντάς είναι απο τον Χρήστο Πανόπουλο και πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει τη Ξάνθη;
Εμείς είμαστε πολύ επιφυλακτικοί και θέλουμε χειροπιαστά πράγματα!  Φτάνει το δούλεμα…
Κι όσο για τις μεταγραφές; Τολμήστε να “αντιμετωπίσετε” πρώτα τον Ορφέα Ξάνθης και μετά τα ξαναλέμε…
», αναφέρεται χαρακτηριστικά.