Super League: Η νίκη του Μάντζιου τελειώνει Πογιάτος και φέρνει… Παντελίδη στον Παναθηναϊκό

Πρώτη νίκη Άκη Μάντζιου σαν τεχνικός του Άρη στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 0-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μανσίνι στο 25′ μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και ωραία πάσα του Τζέκο, πέρασε τον Διούδη κια πλάσαρε εύκολα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Πλέον ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην τηλεόραση του Σκάι, θέλει να εκμεταλλευτεί την διακοπή των Εθνικών, η οποία θα τον βρει μόνο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές και να δουλέψει για να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο στο μέλλον.

Από την άλλη, δυσοίωνο μοιάζει το μέλλον για τον κόουτς Πογιάτος, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει στον σύλλογο μετά τον μόλις ένα βαθμό και δύο ήττες που έχει στην αρχή του πρωταθλήματος, με τις φήμες ενός ακόμα πρώην κόουτς του Πανθρακικού, του Σάββα Παντελίδη να φουντώνουν.

Μάλιστα αν συμβεί κάτι τέτοιο, ένας τρίτος πρώην προπονητής και παίχτης της ομάδας της Κομοτηνής ενδέχεται να βρεθεί το πλευρό του Παντελίδη. Ο λόγος φυσικά για τον Μάνουελ Ρόκα, ο οποίος εκτελεί χρέη σκάουτερ στο «τριφύλλι» και δεν δείχνει να κινδυνεύει από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.