Super League: Άφησε δύο βαθμούς στα Γιάννενα με έντονες διαμαρτυρίες «Τόρο» ο Ολυμπιακός

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με 1-1, για την 4η αγωνιστική της Super League, με έντονες διαμαρτυρίες του ξανθιώτη τεχνικού διευθυντή Βασίλη Τοροσίδη και όλης της ομάδας των ερυθρολεύκων για το ακυρωθέν γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με ωραίο σουτ του Παμλίδη, που έστειλε την μπάλα στην γωνία του νεαρού κίπερ του Ολυμπιακού Κωνσταντίνου Τζολάκη.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον συνήθη ύποπτο και περσινό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μετά από ωραία σέντρα του Φορτούνη που πέρασε στην θέση του Εμβιλά στο ημίχρονο.

Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να χάνουν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάθισμα.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ στο 90+2 με τον Χασάν, που ωστόσο ακυρώθηκε μετά από πολλές επαναλήψεις στο VAR, που χρέωσε ως οφσάιντ τον Ελ Αραμπί που είχε πάρει την κεφαλιά, πριν η μπάλα καταλήξει στον Χασάν.

Ο Βασίλης Τοοσίδης και οι υπόλοιποι άνθρωποι των πρωταθλητών ξέσπασαν σε διαμαρτυρίες μετά το τέλος του αγώνα, θεωρώντας πως το γκολ έπρεπε να μετρήσει κανονικά, ενώ ο Ολυμπιακός έβγαλε και την σχετική ανακοίνωση.