Γ’ Εθνική: Φιλική ματσάρα με τέσσερα γκολ στην πρόβα τζενεράλε του Άρη Αβάτου με την ΑΕ Διδυμοτείχου

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Άρης Αβάτου και ΑΕ Διδυμοτείχου στα Βαφέικα στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αλέκος Ξανθόπουλος και Χρήστος Μαυράκης είχαν τη δυνατότητα να αντιληφθούν κάποιες τελευταίες ανορθογραφίες αναφορικά με την ετοιμότητα των ομάδων τους ενόψει της πρεμιέρας την άλλη εβδομάδα (φωτο αρχειου).

Το παιχνίδι κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα κάτι που φανερώνει και το επίπεδο ετοιμότητας των ομάδων σε μία σημαντική περίοδο. Ο Άρης παρά το γεγονός πως είχε αρκετές απουσίες, έδειξε πως διαθέτει ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο· ενώ η μαχητική ΑΕΔ έδειξε γραφήματα μίας πολύ καλοδουλεμένης ομάδας.

Οι Εβρίτες μάλιστα ήταν εκείνοι που έκλεισαν με το υπέρ τους σκορ το ημίχρονο (0-1), με το τελικό 2-2 να διαμορφώνεται στην επανάληψη. Τα τέρματα από πλευράς Αβάτου πέτυχαν οι Ιορδάνης Ζοσιμίδης και Κοσμάς Γκέκας, ενώ από πλεύρας Διδυμοτείχου οι Απόστολος Σαραντίδης και Άρης Γκαϊδατζής.

Πλέον οι δύο ομάδες έχουν μπροστά τους μία εβδομάδα ώστε να προετοιμάστουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις στο Παραλίμνι Σερρών (για το Άβατο) και στο Σιδηροχώρι (για το Διδυμότειχο), κόντρα στους τοπικούς Απόλλωνα και Δόξα αντίστοιχα.