Ανακοίνωσε μαζεμένους χωρίς να το αντιληφθεί Ντίνα και άλλους εννέα παίκτες η ΠΑΕ Ξάνθη

Η Ξάνθη μας είχε συνηθίσει τις τελευταίες ημέρες να ανακοινώνει έναν παίκτη το πρωί και άλλον έναν το απόγευμα, από όσους είχε κλείσει αλλά δεν ανακοίνωνε τόσον καιρό.

Κάθε φορά που ανακοινωνεται ένας παίκτης, προστίθεται και στην σχετική σελίδα του σάιτ του συλλόγου όπου αναφέρεται το ρόστερ του, στο οποίο εκκίνησαν μόλις 10 άτομα από την περσινή σεζόν.

Πλέον με την ανακοινωση του Βούλγαρου Βασίλεφ το πρωί του Σαββάτου φτάσαμε αισίως τα 18 άτομα. Ωστόσο η ΠΑΕ Ξάνθη εντελώς ξαφνικά γνωστοποίησε ότι υπάρχουν και άλλα 11 τουλάχιστον στο ρόστερ της, παρόλο που δεν αναφέρονται σε αυτό και δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα.

Τόσα είναι τα ονόματα που αναφέρονται στην σύνθεση του αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης. Τα περισσότερα από αυτά βέβαια είναι γνωστά, έχουν γραφτεί και είναι γνωστό στους παρηκούντες στα Πηγάδια ότι προπονούνται με την ομάδα. Ωστόσο η μαζική δημοσιοποίησή τους δεν παύει να αποτελεί ξεχωριστό γεγονός.

Χαλάει λίγο την αγωνία της καθημερινής ανακοίνωσης, αλλά αποτελεί επίσημη ενημέρωση από τον σύλλογο.

Στον αγωνα του Σαββάτου λοιπόν στην Χρυσούπολη, πέραν των παικτών που απαρτίζουν μέχρι στιγμής το ρόστερ, αγωνίστηκαν και οι εξής (που προφανώς συμπληρώσουν το ρόστερ και θα ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες μέρες): Βέλιτς, Παντελιάδης, Τεσίγια, Μπριλάντε, Σιατραβάνης, Αλή, Ρουσσάκης, Ντίνας, Κέβιν, Έλλιοτ και Χαλήλ Ιμπράμ.

Αναμφισβήτητα, το όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό του Κομοτηναίου Θανάση Ντίνα (φωτο από τον αγωνα με τον Νέστο που δημοσιευσε το Sports Addict), ο οποίος όπως έχει γράψει εδώ και καιρό το ThrakiSportS, επιστρέφει στην ομάδα από τις ακαδημίες της οποίας ξεπήδησε πριν πάει στον Παναθηναϊκό και χριστεί διεθνής. Ολα πάνω κάτω τα ονόματα έχουν γραφτεί, ωστόσο μην θεωρείτε δεδομένο ότι όλοι θα παραμείνουν στην ομάδα αφού κάποιοι θα δοθούν δανεικοί.

Στο μέχρι στιγμής ρόστερ της Ξάνθης, έχουμε επισήμως τους Στεπάνοβιτς, Μπέντο και Σταθάκη (τέρμα), Γιουρμαν, Βαλμάν, Θυμιάνη, Λεωτσάκο, Τάσο Παπαζογλου, Στάθη, Τενεκέ και Τσαμούρη (αμυνα), Πολέτο, Σουλεϊμάν και Φασίδη (κέντρο) καθώς και Βασίλεφ, Θανάση Παπαζογλου, Ανδρέα Τατο και Γιάννη Φακκη (επίθεση).

Σε αυτούς τους 18 ωστόσο θα πρεπει να προστεθεί η 11άδα που μόλις προαναφέρθηκε, αφού ουσιαστικά ανακοινώθηκε έστω και έμμεσα, με επίσημο τρόπο από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Την ίδια ώρα υπάρχουν άλλα τόσα άτομα που φέρονται να έχουν συμφωνήσει με την ομάδα και κάποια να πραγματοποιουν ήδη προπονήσεις ενώ άλλα βρισκονται καθοδόν ή εν πτήσει για να ενταχθούν σε αυτήν.

Στην παρακάτω φωτογραφία της ενδεκάδας του αγωνα με τον Νέστο στη Χρυσούπολη βλέπετε από τους μη ανακοινωθέντες επισημα τον γκολκίπερ Βέλιτς και τους Παντελιάδη, Τεσίγια, Μπριλάντε, Σιατραβάνη και Αλή. Επίσης υπάρχουν οι Στάθης, Τάσος Παπάζογλου και Τσαμούρης από τη οκτάδα που μέχρι στγμής έχει ανακοινωθεί και ο σκόρερ Σουλεϊμάν με τον Φάκη από την «παλαιά φρουρά».