Πρώτο φαβορί και… με διαφορά η Ξάνθη για τον τίτλο και την άμεση επιστροφή στην SL1 σύμφωνα με τους μπουκ

Δημοσιοποιήθηκαν από την Stoiximan και την Novibet οι αποδόσεις για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 και όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει, πρώτο φαβορί για να το κατακτήσει είναι η Ξάνθη.

Μάλιστα, ο τίτλος για την Ξάνθη πληρώνει μόνο 1.55, δηλαδή βάζεις 100 ευρώ για να βγάλεις κέρδος μόλις 55 ενώ δευτερο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η Παναχαϊκή με απόδοση 5.00 στη μία εταιρεία και 4.00 στην άλλη (δηλαδή βάζεις 100 ευρώ και παίρνεις κέρδος 400 ή 300 ευρώ, σχεδόν οκταπλάσιο ή εξαπλάσιο από ό,τι για την Ξάνθη).

Τριτο φαβορί είναι ο Ιωνικός και τέταρτο ο Λεβαδειακός, σύμφωνα με τις στοιχηματικές. Τις υψηλότερες αποδόσεις δίνουν ο ΟΦ Ιεράπετρας και η ΑΕ Καραϊσκάκης, κάτι που σημαίνει ότι αυτές είναι οι δυο ομάδες που οι μπουκ θεωρούν ακλόνητα φαβορί για τον υποβιβασμό τους στην Football League.

Υπενθυμίζεται ότι σίγουρα ο πρωταθλητής ανέρχεται στην Super League 1 ενώ για τον δευτεραθλητή θα κληθεί να αποφασίσει η ΕΠΟ αν θα ανέβει και αυτός απευθείας (με ταυτόχρονο υποβιβασμό του προτελευταίου της SL1) ή αν θα έχουμε το φετινό μοντέλο με τον αγώνα μπαράζ.

Αναλυτικά οι αποδόσεις στην Stoiximan και την Novibet: