Μπαίνει ξανά σε λειτουργία το… «παρατημένο» Κλειστό Γυμναστήριο Σαπών

Σημαντικές εργασίες αποκατάστασης ξεκινούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαπών, παρουσίας του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνου Χαριτόπουλου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για ομαλή και οργανωμένη λειτουργία του ανεκμετάλλευτου μέχρι τώρα Κλειστού.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος στο xronos, γίνεται μεγάλη προσπάθεια τόσο στο να διορθωθούν σημαντικά προβλήματα όπως η λειτουργία των τουαλετών, αποδυτηρίων, φωτισμού και θέρμανσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προσπαθούμε να «συνεφέρουμε» το Κλειστό Γυμναστήριο Σαπών για να το παραδώσουμε στην νεολαία και τον αθλητισμό γιατί έχουμε και τέσσερα προγράμματα μαζικού αθλητισμού, οπότε είμαι εδώ με τους συνεργάτες και βλέπουμε πώς να το διορθώσουμε για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν λειτουργούσαν οι τουαλέτες, δεν λειτουργούσαν τα αποδυτήρια, δεν λειτουργούσε ο φωτισμός, δεν λειτουργούσε η θέρμανση. Χωρίς τουαλέτες και χωρίς αποδυτήρια δεν μπορεί να λειτουργήσει κλειστό γυμναστήριο.
Η καθημερινή συντήρηση είναι μια επίπονη διαδικασία, δεν μπορείς να αφήσεις έναν δήμο που έχει αθλητικές εγκαταστάσεις ανεκμετάλλευτες.
Τουλάχιστον κάτι να έχει να κάνει ο κόσμος τον χειμώνα σε έναν χώρο κλειστό, οργανωμένο, σωστά δομημένο και με υγειονομικές διατάξεις γιατί και αυτά προσπαθούμε να τα δούμε ώστε να είμαστε σωστοί»