Φιλική ισοπαλία της Ξάνθης στην Χρυσούπολη απέναντι στον Νέστο

Με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ισόπαλη η Ξάνθη με τον Νέστο Χρυσούπολης στην έδρα της καβαλιώτικης ομάδας, σε φιλικό προετοιμασίας και για τους δύο (το οποίο για τον ΑΟΞ αντικατέστησε το ματειωθέν φιλικό με τα Τρίκαλα).

Το μοναδικό γκολ της ομάδας της Ξάνθης πέτυχε ο Οκάν Σουλεϊμάν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου με αριστερό σουτ, μετά από ασταθή απομάκρυνση των αμυντικών του Νέστο σε γυρισμα του Φακκη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο δεκαλεπτο από την έναρξη του β μέρους με τον Τζαμπεγια.

Ο Τονι Πόποβιτς δοκίμασε και πάλι διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο περνώντας από σκανάρισμα πρόσωπα και σχήματα (η φωτογραφία είναι από την Ξάνθη Sport). Αυτή είναι η τρίτη σερί φιλική ισοπαλία για τον ΑΟΞ μετά το 0-0 με τον Αρη Αβάτου και το 3-3 με την Καβάλα. Ο Νέστος προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της άλλης εβδομάδας στην Γ’ Εθνική.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Θεόφιλος Χατζηστάθης): Αθανασίου, Φραγκούλης, Μπάμπουρας, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Μπαϊκαρά, Μενίκου, Κλοκίδης, Τζαμπέγια, Σαλήογλου. Επαιξαν και οι Δόντσος, Λαζαρίδης, Καλτσάς, Τζιράκης, Κλοκίδης, Αγοραστός
ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Βέλιτς, Στάθης, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Τσαμούρης, Τεσίγια, Μπριλάντε, Σιατραβάνης, Σουλεϊμάν, Αλή, Φάκης. Έπαιξαν και οι Μπέντο, Ρουσσάκης, Θυμιάνης, Ντίνας, Κέβιν, Βαλμάς, Έλιοτ, Βασίλεφ, Χαλήλ Ιμπράμ.