Handball Premier: Με τρία γκολ Αραμπατζή η ΑΕΚ επικράτησε στο ντέρμπι του Διομήδη Άργους

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία στην 3η αγωνιστική της Handball Premier, η ΑΕΚ επικράτησε στο «Γ. Κασιμάτης» του Διομήδη Άργους με 39-27 και έτσι έφτασε εύκολα στο 3 στα 3.

Η αναμέτρηση αυτή ήταν από τις πιο δυνατές της τρέχουσας αγωνιστικής, από την άποψη πως ο Διομήδης Άργους είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που ήταν ικανό να προκαλέσει δύσκολες καταστάσεις στην πολύ ποιοτική και πληρέστατη ΑΕΚ.

Οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν τα πρώτα 15 λεπτά, όταν και υπήρχαν εναλλαγές στο προβάδισμα είτε για τη μία είτε για την άλλη ομάδα. Η ΑΕΚ ωστόσο από εκείνο το σημείο και έπειτα άλλαξε την τακτική της και ανέβαζε συνεχώς στροφές, με αποτέλεσμα να φέρει την αναμέτρηση στα δικά της μέτρα και να αυξάνει το προβάδισμα της στο σκορ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με διαφορά 10 τερμάτων (23-13), με το τελικό σκορ να φτάνει στο +12 (39-27).

Πρωταγωνιστές και πρώτοι σκόρερ για την Ένωση αναδείχθηκαν οι Ρέινα και Ουγκάλδε που πέτυχαν από 6 τέρματα, ενώ ο διεθνής εξτρέμ από την Αλεξανδρούπολη Βαγγέλης Αραμπατζής ολοκλήρωσε τον αγώνα πετυχαίνοντας 3 τέρματα, όλα στο πρώτο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 7-7, στο 12-8 και στο 20-12.