Στην Πάτρα θα εκλεγούν οι δικαστές που θα δικάσουν ΠΑΟΚ και Ξάνθη στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Στην Πάτρα θα διεξαχθεί στα τέλη της άλλης εβδομάδας η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για την εκλογή των νέων μελών της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που θα δικάσει κατά προτεραιότητα Ξάνθη και ΠΑΟΚ για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας.

Πρόκειται για την υπόθεση που ανέπεμψε το CAS στην Επιτροπή Εφέσεων. Μετά από αυτήν την εξέλιξη παραιτήθηκαν ο ένας μετά τον άλλον τα μέλη της και έτσι οι εκππρόσωποι των ΕΠΣ καλούνται να εκλέξουν άλλα μέλη, από τον κατάλογο του Εφετείου.

Τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων βασει Νόμου οφείλουν να είναι εν ενεργεία δικαστές, εφέτες στον βαθμό. Υπενθυμίζεται ότι στην ΓΣ της 9ης Οκτωβρίου θα είχαμε και τις εκλογές της ΕΠΟ αλλά αυτές μεταφέρθηκαν για τον Νοέμβριο.

Αρχικά η ΓΣ είχε προγραμματιστεί στην Αθήνα αλλά μεταφερεται στην Πάτρα λόγω των μέτρων για τιον κορονοϊό στην Αττική. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο., κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις, αναφορικά (α) με τον τόπο διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης της 9ης/10ου/2020 και (β) το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, τις ακόλουθες αποφάσεις.

Λόγω των περιορισμών, που βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, ισχύουν για την Αττική, τροποποιεί την απόφαση που ελήφθη στην υπ. αριθμ. 39/27.07.20 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και καθορίζει ως τόπο διεξαγωγής της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της 9ης/10ου/2020, το ξενοδοχείο “Astir Hotel” στην Πάτρα.

Εγκρίνει, αφού έλαβε γνώση, το υπ. αριθμ. 03/29.09.20 πρακτικό της Υποεπιτροπής Γ΄ Εθνικής της Επιτροπής Διοργανώσεων, που αφορά στη μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης των 5ου, 6ου και 10ου ομίλων της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2020-21, από τις 11.10.2020 στις 18.10.2020.