Η επίσημη ιστοσελίδα της νέας ιδιοκτήτριας εταιρείας της ΠΑΕ Ξάνθη και η σύγκριση με παλιά

Η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε ότι υπό το νέο της καθεστώς, αποφάσισε να παίξει μπάλα και στο διαδίκτυο αναπτύσσοντας περαιτέρω τα social media της ομάδας.

Ηδη ως γνωστόν, όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS, από την περασμένη Παρασκευή πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι επίσημα ο Τάσος Γιαμουρίδης, στενός συνεργάτης και συνεταίρος του Μπιλ Πάπας στην εταιρεία Mazcon Investments που εξαγόρασε την ΠΑΕ Ξάνθη.

Οπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, η Mazcon Investments είναι μια ΙΚΕ που υπάρχει τα τελευταια δύο χρόνια αλλά όταν ιδρύθηκε είχε το όνομα «Ελληνικός Τουρισμός Διαχείριση Ακινήτων ΜΙΚΕ» και εντελώς διαφφορετικό σκοπό, βάσει του καταστατικού της, με αυτόν που έχει σήμερα.

Σε Mazcon μετονομάστηκε πέρυσι και μόλις τον περασμένο Ιούλιο απέκτησε ως δεύτερο εταίρο τον Τάσο Γιαμουρίδη σε ποσοστό 1% ενώ το υπόλοιπο 99% κατέχει ο Μπιλ Πάπας. Παρά τις αλλαγές αυτές πάντως, η ιστοσελίδα που δηλώθηκε ως επίσημη της εταιρείας παραμένει από την έναρξη λειτουργίας της η ίδια.

Πρόκειται για την http://ellinikostourismos.simplesite.com/ στην οποία αν κλικάρει κανείς διαπιστώνει ότι είναι προφανές πως δεν έχουν επικαιροποιηθεί τα πιο πρόσφατα στοιχεία και οι αλλαγές που υπήρξαν στην ταυτότητα, την σύνθεση αλλά και το εταιρικό κεφάλαιο της Mazcon.

Είναι πάντως η συγκεκριμένη απλή ιστοσελίδα σε πολύ καλύτερη μοίρα από αυτήν της Insports IKE των Πανόπουλου – Συγγελίδη που κατείχε μέχρι πρόσφατα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη.

Οι τελευταίοι είχαν για την ακρίβεια επιλέξει να δηλωθεί ως επίσημος ιστότοπος της συγκεκριμένης επίσης σχετικά νέας εταιρείας τους ένα μπλογκ, το οποίο ωστόσο παραμένει χωρίς καμία ανάρτηση. Συγκεκριμένα, την διεύθυνση https://insportsike.blogspot.com/.

Δείτε την επίσημα καταχωρημένη ιστοσελίδα της Mazcon,
νέας ιδιοκτήτριας της ΠΑΕ Ξάνθη, με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δείτε την επίσημα καταχωρημένη ιστοσελίδα της Insports,
προηγούμενης ιδιοκτήτριας της ΠΑΕ Ξάνθη, με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ