Ισραηλινό δημοσίευμα φέρνει τον Σάββα Παντελίδη υποψήφιο για διάδοχο του Πογιάτος στον Παναθηναϊκό

Με την αμφισβήτηση για τον Ντάνι Πογιάτος να μεγαλώνει μετά την ισοπαλία της περασμένης Δευτέρας στη Λάρισα, ήταν θέμα χρόνου να γραφτεί ο πρώτος υποψήφιος αντικαταστάτης.

Μόνο που αν και πρόκειται για Έλληνα και μάλιστα πρώην προπονητή του Πανθρακικού (και ιδιαίτερα αγαπητό στην Κομοτηνή), το σενάριο προέρχεται από το… Ισραήλ!

Συγκεκριμένα, η ισραηλινή ιστοσελίδα «one.co.il» αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και στα αρνητικά αποτελέσματα σε Τρίπολη και Λάρισα.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Πογιάτος κινδυνεύει με απόλυση, αφού ο Τύπος και οι οπαδοί τον επικρίνουν έντονα και αμφιβάλλουν για τις ικανότητες του.

Όπως υποστηρίζουν στο Ισραήλ ο Ισπανός τεχνικός είναι σε οριακή θέση και αν δεν καταφέρει ο Παναθηναϊκός να νικήσει τον Άρη, τότε δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν.

Το εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα κάνει και αναφορές στις συγκρίσεις που έγιναν στα ελληνικά media, αλλά και από τον κόσμο, με την παρουσία του Γιώργου Δώνη στον «πράσινο» πάγκο ο οποίος πλέον είναι σε αυτόν της Μακάμπι.

Μετά την περιγραφή της κατάστασης, η ιστοσελίδα τονίζει ότι στην Ελλάδα ήδη κυκλοφορεί το όνομα του (πρώην προπονητή του Πανθρακικού) Σάββα Παντελίδη, ως υποψήφιου να αναλάβει, σε ενδεχόμενη απομάκρυνση του Πογιάτος!

Το δημοσίευμα δεν εξαντλείται στον Πογιάτος, αλλά ισχυρίζεται ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει παράπονα και τον Τσάβι Ρόκα. Κυρίως, για την επάνδρωση του ρόστερ με πολλούς Ισπανούς ποδοσφαιριστές.

Δεν δείχνει πάντως για την ώρα να κινδυνεύει ο επίσης πρώην του Πανθρακικού Μάνουελ Ρόκα που προστέθηκε στο τέλος στο τεχνικό τιμ και κυριως στο τμήμα σκάουτινγκ.