Θυμήθηκαν τον Ντιέγκο Κιντάνα τα social media του Sport24 και έγινε… χαμός

«Θέλω να ξέρετε ότι η ομάδα και η πόλη της Ξάνθης θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Ένα πράγμα που με ακολουθάει όπου κι αν πηγαίνω, είναι η αγάπη που μου έδειχνε καθημερινά ο κόσμος στην Ελλάδα».⁣

Τα λόγια αυτά του Ντιέγκο Κιντάνα, που είχαν ειπωθεί κατά την αποχώρησή του από την ομάδα της Ξάνθης το καλοκαίρι του 2011 σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον ιστότοπο της ομάδας, θυμήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης τα social media του Sport24.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στο facebook έγινε ένας μικρός… χαμός με την υπόμνηση αυτής της ρήσης του διεθνούς αργεντινού παίκτη, από τα μεγαλύτερα και πιο αγαπητά ονόματα που πέρασαν από την Θράκη. Εκατοντάδες τα likes και οι λοιπές αντιδράσεις, δεκάδες τα σχόλια αλλά και οι κοινοποιήσεις.

Ο Ντιέγκο Κιντάνα με τη φανέλα του ΑΠΞ πραγματοποίησε 153 συνολικές συμμετοχές πετυχαίνοντας και 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στα έξι χρόνια παρουσίας του. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 15 Σεπτεμβρίου του 2005 και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μίντλεσμπρο και την ίδια σεζόν είχε άλλες 16 συμμετοχές.

Το 2006-07 έπαιξε σε 28 παιχνίδια πετυχαίνοντας και 3 γκολ εκ των οποίων τα δύο για το Κύπελλο UEFA στο παιχνίδι με τη Δυναμό Βουκουρεστίου. Ταυτόχρονα έγινε και ο πρώτος παίκτης για την Skoda Ξάνθη που σκόραρε σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το 2007-08 είχε 30 συμμετοχές και την επόμενη σεζόν (2008-09) αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια σημειώνοντας 2 γκολ. Τη σεζόν 2009-10 συμμετείχε σε 27 αναμετρήσεις πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ φέτος έπαιξε σε 18 παιχνίδια πετυχαίνοντας κι ένα γκολ