Γ’ Εθνική: Ορίστηκε έξι μέρες πριν την σέντρα η συνάντηση των 16 ομάδων του 1ου Ομίλου

Εξι μερες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των εκπροσώπων των 16 ομάδων που θα λάβουν μέρος στον 1ο Όμιλο.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα που βρίσκεται στο μέσο και βασικό αντικείμενο αποτελεί αναμφισβήτητα η απόφαση μέχρι στιγμής τα ματς να διεξάγονται χωρίς κόσμο, που σημαίνει ότι δεν μπορούν να υπάρχουν έσοδα από εισιτήρια αλλά και από διαφημίσεις, με τα έξοδα ωστόσο για τα ταξίδια, τις διαιτησίες και ενδεχομένως τα τεστ για τον κορονοϊό να τρέχουν.

Η συνάντηση πραγματοποιείται μετά την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου. Η ανακοίνωση του Αετού στην σελίδα του στο facebook αναφέρει τα εξής:

«ΡΑΝΤΕΒΟΥ….ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ….
του Α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής…..
Ομόφωνα αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Αετού Οφρυνίου και οι 15 άλλες ομάδες του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής και την Δευτέρα 5-10- 2020 στις 18.00 εκπρόσωποι των συλλόγων αυτών θα συγκεντρωθούν στην Καβάλα όπου θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν για το τι μέλλει γενέσθαι με την εισήγηση των υπευθύνων να γίνονται τα παιχνίδια του πρωταθλήματος χωρίς την παρουσία φιλάθλων».