«Χαρούμενος που γνώρισα πρώτα τον άνθρωπο και μετά τον παράγοντα» τα λόγια Κεχαγιά για Πανόπουλο

Στο αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης «Metropolis» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (29/9) ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νέων Νίκος Κεχαγιάς, αναφερομένος μεταξύ άλλων και στην ομάδα της Ξάνθης.

Ο Κεχαγιάς άλλωστε αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της θρακιώτικης ομάδας, με το ρεκόρ συμμετοχών ως παίκτης αλλά και αργότερα με συμβολή ως υπεύθυνος των ακαδημιών. Μάλιστα το όνομά του είχε παιχτεί στο ρεπορτάζ ως πιθανός αντικατάστατης του Γιώργου Παράσχου στα τέλη της προηγούμενης σεζόν, ωστόσο τελικά επελέγη η πιο «ασφαλής» περίπτωση του Καραγεωργίου.

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε ύστερα από σχετική ερώτηση στην προσφορά του πρώην πλέον ιδιοκτήτη του ΑΟΞ Χρήστου Πανόπουλου στον σύλλογο και στην περιοχή της Ξάνθης. Ο Νίκος Κεχαγιάς τον ευχαρίστησε προσωπικά, μιλώντας για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Η προσφορά του Πανόπουλου ήταν πάρα πολύ μεγάλη, είμαι χαρούμενος που γνώρισα τον άνθρωπο Πανοπουλο και μετά τον παράγοντα, να τον ευχαριστήσω προσωπικά για όλα  όσα έχει κάνει για την ομάδα την περιοχή της Ξάνθης».