Γ’ Εθνική: Κέρδισε τις εντυπώσεις στη φιλική ισοπαλία με τον Αιολικό ο Άρης Αβάτου

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Άρης Αβάτου στη σπουδαία φιλική αναμέτρηση στα Βαφεικά με αντίπαλο τον Αιολικό.

Την ευκαιρία να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του είχε ο Αλέκος Ξανθόπουλος κόντρα σε έναν σχετικά άγνωστο αντίπαλο (από την άποψη πως παρόλο που είναι επίσης ομάδα Γ’ Εθνικής δεν αγωνίζεται στον ίδιο όμιλο), αλλά και ιδιαίτερα φορμαρισμένο στα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει στην Βόρεια Ελλάδα (προέρχοταν από τρεις φιλικές νίκες, με τελευταία χρονικά εκείνη απέναντι στην δυνατή Δόξα Δράμας).

Η εικόνα του Άρη σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι ήταν εξαιρετική, παρουσιάζοντας ένα συμπαγές σύνολο που μπορεί να κοντράρει είτε ομάδες ίδιου επιπέδου με εκείνον (όπως ο Αιολικός) είτε μεγαλύτερου επιπέδου (όπως ο ΑΟΞ).

Οι Ξανθιώτες ήταν εκείνοι που αρχικά προηγήθηκαν στο σκορ με το γκολ του Ζωσιμίδη και φαινόταν πως θα κρατούσαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Εν τέλει η φιλική νίκη για το Άβατο δεν ήρθε καθώς στο 90′ ο Βουκομάνοβιτς ισοφάρισε για την ομάδα της Μυτιλήνης.

Καθώς ολοκληρώνεται η περίοδος προετοιμασίας και πλησιάζει η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Άρης Αβάτου έχει προγραμματισμένο ένα επίσης σπουδαίο φιλικό, εκείνο με αντίπαλο τον Νέστο στη Χρυσούπολη την Πέμπτη (1/10, 17:00).