ΕΠΣ Έβρου: Νίκησε η… αλληλεγγύη στο φιλικό της Δόξας Ορεστιάδας με την Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης

Η αλληλεγγύη ήταν η νικήτρια στο φιλικό παιχνίδι των δύο αυτοοργανωμένων ομάδων του Έβρου, της Δόξας Ορεστιάδας και της Φουρτούνας Αλεξανδρούπολης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Θούριο.

Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα της Ορεστιάδας νίκησε με 5-3, αλλά σημασία έχει ότι συγκεντρώθηκε ποσό που ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών για να βοηθηθεί μια γυναίκα της περιοχής, η κα Ελένη, που δίνει καθημερινά μεγάλο αγώνα για την υγεία της. «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τον σημαντικότερο αγώνα που δίνει η κ. Ελένη. Η βοήθεια σας ήταν πολύ σημαντική. Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα υγιής κοντά μας», ανέφερε η Δόξα Ορεστιάδας.

Μια γλαφυρή περιγραφή του αγώνα έκανε η Φουρτούνα: «Η Φουρτούνα έχει την υπεροχή στο πρώτο μισάωρο και παρόλη την επιθετική φλυαρία της καταφέρνει να κάνει το 0-1. Εκεί αναλαμβάνει δράση ένας ποδοσφαιριστής μας με πλούσιο παρελθόν στην Δόξα Ορεστιάδας, ο Ραμπεσατρατανά του Έβρου – γνωστός από εδώ και στο εξής με το προσωνύμιο “Θούριος Ίππος” και αφού κάνει ένα πέναλτι με το οποίο η Δόξα ισοφάρισε σε 1-1, μετά από λίγο θα ολιγωρήσει στα αμυντικά του καθήκοντα και θα βρεθούμε πίσω στο σκορ με 2-1 το οποίο θα διατηρηθεί μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, κάποια στιγμή τελείωσε αλλά οι περισσότεροι προλάβαμε και μεθύσαμε από τις πολλές μπύρες και απ’ ότι μας είπαν το παιχνίδι τελείωσε 5-3. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να πούμε είναι ότι ναι ναι α μπράβο, ύστερα ακούς μόλις είπανε… είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι.. ότι.. ότι.. όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι, ε, κι εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμ..εεε…δεν θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε είπαμε με αυτό θέλουμε, είπαμε δεν θέλουμε κι εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε κι εμείς θέλουμε και μετά είπαν αυτοί πάλι ότι ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίν…εεε εμείς όμως μετά δεν δεχτήκαμε μετά απ’ όλα αυτά κι είπαμε να γα..γίνει μετά το παιχνίδι όποτε τοοο..το κάνει όπως ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο!».

«Ευχαριστούμε τα παιδιά της Φουρτούνας Αλεξανδρούπολης για το όμορφο φιλικό και την συζήτηση που ακολούθησε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θα τα ξαναπούμε σύντομα! ★ Η αλληλεγγύη θα νικήσει ★», ανέφερε η Δόξα Ορεστιάδας. Από την πλευρά της η Φουρτούνα στο ίδιο μήκος κύματος ανέφερε: «Ευχαριστούμε τα παιδιά της Δόξας για την φιλοξενία τους πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα και τον κόσμο της Ορεστιάδας που στήριξε την προσπάθεια. Είμαστε σίγουροι ότι με την θέληση και των δύο ομάδων θα συνεχιστεί το εγχείρημα. **Η αλληλεγγύη ,η ανθρωπιά και η συνεργασία είναι τα όπλα μας».