Super League: Δύο στα δύο για τον Ολυμπιακό του γενικού αρχηγού «Τόρο» κόντρα στον Παναιτωλικό των Χάβου και Καρασαλίδη

O Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της SuperLeague, με τον ξανθιώτη τεχικό διευθυντή του Ολυμπιακού να παρακολουθεί με αγωνία από τον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ και νυν τεχνικού του Παναιωλικού Μάκη Χάβου στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, τόσο στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του να κρατάει το μηδέν, με τον επίσης πρώην παίχτη του ΑΟΞ Τέλη Καρασαλίδη για άλλη μια φορά βασικό και αναντικατάστατο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ νωρίς στο δεύτερο μέρος, μόλις στο 49′ με τον συνήθη ύποπτο και περσινό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Γιουσέφ Ελ Αραμπί μετά από πάσα του Ρατζέλοβιτς.

Οι παίχτες του Μάκη Χάβου παρά το 1-0 συνέχισαν να έχουν πολύ καλή παρουσία χάνοντας ευκαιρίες κυρίως απο στημένες φάσεις, με κορυφαία του Μεντόζα που δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα με το κεφάλι αμαρκάριστος μέσα στην μικρή περιοχή μετά από αδράνεια των αμυνόμενων των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός καθάρισε το παιχνίδι στο 86′ λεπτό, αφού ο Χασάν έκλεψε την μπάλα από τον Μεντίνα που ήταν τελευταίος παίχτης, βγήκε απέναντι από τον Κνετ, πάσαρε στον Καφού που ακολούθησε την φάση και αυτός έκανε το 2-0 στην κενή εστία.