Primera Division: Σκόραρε μέσα στο Μεστάγια και έδωσε βαθμό στη νέα του ομάδα ο Σιόβας

Με τον καλύτερο τρόπο «γιόρτασε» τις 100 επίσημες συμμετοχές του στη La Liga ο πρώην αμυντικός των ακαδημιών της Ξάνθης Δημήτρης Σιόβας, καθώς με δικό του γκολ η Ουέσκα απέσπασε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της δυνατής Βαλένθια.

Μπορεί η πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα της Ουέσκα να συνδυάστηκε με την ήττα από την Κάντιθ, ωστόσο η δεύτερη έμελλε να είναι καθοριστική για την ομάδα και τον ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, στο 63′ της αναμέτρησης πήρε την κεφαλιά ύστερα από το κόρνερ του Φερέιρο και παρά την προσπάθεια του αντίπαλου τερματοφύλακα (Χάουμε Ντόμενεχ) να αποκρούσει, η μπάλα κατέληξε αρχικά στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα του.

Αυτό ήταν το πέμπτο γκολ που πετυχαίνει ο Έλληνας πρώην στόπερ του Πανιωνιού και του Ολυμπιακού στην Primera Division. Το τελευταίο του ήταν με την φανέλα της μέχρι πρότινος ομάδας του, Λεγκανές, τον Δεκέμβρη του 2018, σε έναν εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Βαγιαδολίδ.

Και το πρώτο του αυτό γκολ με τη νέα του ομάδα έρχεται σε μία περίοδο πολύ δύσκολη για τον ποδοσφαιριστή, από την άποψη πως ο Τζον Φαν’τ Σχιπ τον απέκλεισε δημόσια από τις επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.