Νικήτρια η ΑΕ Διδυμοτείχου στο εκτός έδρας φιλικό με τον Έβρο Σουφλίου

Στην Σουφλί βρέθηκε το Σάββατο (26/9) η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου, ώστε να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον τοπικό Έβρο.

Ακόμη ένα τεστ ετοιμότητας για την ομάδα του Χρήστου Μαυράκη, που βρίσκεται στην περίοδο προετοιμασίας της δείχνοντας όλο και πιο δυνατή όσο περνάει ο καιρός.

Την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετά από τα νέα αποκτήματα σε νέα συστήματα, τακτικές και νέες θέσεις είχε ο προπονητής του Διδυμοτείχου.

Αυτή τη φορά αντιμετώπισε ομάδα του Έβρου Σουφλίου και με τα γκολ των Γκαϊδατζή και Τσομπανούδη «Τσιρίλο» έφυγε νικήτρια με 2-0. Ενώ έχασε αρκετές ευκαιρίες ώστε να πετύχει κι άλλα γκολ.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Τσουτσουμάνος): Σεϊτανίδης, Μπάμνιος (c), Παπαναστασίου, Τζήκας, Παναγιωτίδης, Κουτσούλας, Λαζίδης, Δουγέκος, Δογέκος, Μπανιάς, Ρεντζέπης. Επίσης αγωνίστηκαν και οι Γιαννακόπουλος, Πιστιάλκας, Μουσίκας.
ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Μαυράκης): Κυριακίδης, Καραγιάννης, Παντελίδης, Γκιντίδης, Θάνος «Αλούπης», Κούπας, Γιαννόπουλος (c), Γκασίδης, Σαραντίδης, Βαρσαμίδης, Παπούδης. Επίσης αγωνίστηκαν οι Δουλούδης, Μυσιούδης, Τζουμακίδης, Γκαϊδατζής, Αλεξακίδης, Τσομπανούδης «Τσιρίλο», Μόμας.