Χορταστική ισοπαλία με σκορ 3-3 στο φιλικό της Ξάνθης με την Καβάλα στο γήπεδο του ΑΟΞ

Ισόπαλες 3-3 αναδείχθηκαν η ΠΑΕ Ξάνθη και ο ΑΟ Κάβαλα σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10ο λεπτό με τέρμα του Κοκκόλη μετά από ασίστ του Πέτρου Ορφανίδη αλλά δέκα λεπτά μετά ισοφάρισε με κεφαλιά ο Κώστας Θυμιάνης μετά από κόρνερ. Λίφο πριν το ημίχρονο ο ΑΟΞ πήρε προβάδισμα και πήγε με αυτό στα αποδυτήρια χάρη σε ευστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θανάση Παπάζογλου που κερδισε ο Πολέτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν άλλα τρία τέρματα. Αρχικά ισοφάρισε σε 2-2 η Καβάλα με τον Βαλαβανόπουλο. Η Ξάνθη ξαναπήρε το προβάδισμα με τον Οκάν Σουλεϊμάν στο 64′ αλλά οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν στο τελικό 3-3 με τον Καζαντζίδη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Χρυσέλη και Εμίν Κεχαγιά.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Πόποβιτς): Σταθάκης, Παπάζογλου Τ., Τσαμούρης, Στάθης, Παντελιάδης, Τεσίγια, Θυμιάνης, Φασίδης, Σιατραβάνης, Πολέτο, Παπάζογλου Θ. Έπαιξαν στο β’ μέρος και οι Βέλιτς, Βαλμάς, Λεωντσάκος, Ισαακίδης, Πασχαλάκης, Χαλήλ Ιμπράμ, Αλή, Φάκης, Τσιτσεκίδης και Σουλεϊμάν.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Βαλαβανόπουλος, Θωμαΐδης, Κόλλας, Ορφανίδης, Κόκκορης. Αγωνίστηκαν ακόμα ως αλλαγές πήραν και οι Αδαμάκης, Τσαπέγια, Μαλανδρής, Πολίτης και Παπαδόπουλος

Παρακάτω βλέπετε τις ενδεκάδες των δυο ομάδων, όπως δόθηκαν επίσημα στη δημοσιοτητα.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του ThrakiSportS από το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του ΑΟΞ στη φετινή σεζόν, με αντίπαλο τον ΑΟ Καβάλα, στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ.

Geplaatst door Thrakisports.gr op Zaterdag 26 september 2020