Επέστρεψε με… κούπα από την Ξάνθη στον Πανθρακικό ο διεθνής με την Εθνική Παίδων Πέτρος Νικολαΐδης

Στον Πανθρακικό μετά από μια πενταετία στα αναπτυξιακά τμήματα της Ξάνθης επιστρεφει 15χρονος επιθετικός Πέτρος Νικολαΐδης. είναι άλλη μια αξιόλογη μεταγραφή στην ομάδα του Πανθρακικού.

Ο ταλαντούχος παίκτης είναι γιος του διατροφολόγου Κώστα Νικολαΐδη που πέρασε και από το πόστο του προέδρου του Ερασιτέχνη Πανθρακικου αλλά εργάστηκε για πολλά χρόνια, μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες, και για λογαριασμό της ΠΑΕ Ξάνθη.

Ήδη τα πρώτα δείγματα του είναι θετικά στο Σούπερ Καπ όπου μπήκε ως αλλαγή κόντρα στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, ενω σκόραρε στα φιλικά κόντρα στο Κόσμιο την Τετάρτη και το νικητήριο τέρμα νωρίτερα επί της Ελπίδας Σαπών.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Κ15 της Ξάνθης και κλήθηκε στην Εθνική Παίδων, ενω ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από της Ακαδημίες του Πανθρακικού, από τις οποίες αποχώρησε στα 10 του για την Ξάνθη.

Η ομάδα του Πανθρακικού έσπευσε να καλωσορίσει τον Πέτρο Νικολαΐδη με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η οικογένεια του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πέτρου Νικολαΐδη.Ο νεαρός επιθετικός γεννηθείς το 2005 τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με επιτυχία στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Ξάνθης ενώ προέρχεται από μια οικογένεια που έχει προσφέρει πολλά διαχρονικά στην ομάδα μας και ζει για τον αθλητισμό.Ο Πέτρος είναι κομμάτι του νέου project πάνω στον οποίο κτίζεται ο νέος Πανθρακικός.Καλώς ήρθες Πέτρο στην οικογένεια του Πανθρακικού.