Άλλαξε επίσημα ο ιδιοκτήτης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη! «Μαζί γράφουμε ξανά ιστορία» το σύνθημα της νέας εποχής

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη, η πρώτη που υπογράφεται από το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, με την οποία επισημαίνεται ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη στον Μπιλ Πάπας.

Στην ανακοίνωση παρουσιάζεται και φωτο του Μπιλ Πάπας με το σημα της Ξάνθης. Το ενδιαφέρον είναι ότι από το πρωί της Πέμπτης κατέβηκαν από τις ενότητες «ιδιοκτήτης» οι αναφορές στον Πανόπουλο και από την ενότητα «διοίκηση» το τελευταίο ΔΣ της ομάδας υπό τον Αρη Πιαλόγλου – χωρίς ακόμα να έχει ανέβει κάτι άλλο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης των μετοχών του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ από την Insports ΙΚΕ στην MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ εγκαινιάζεται η νέα εποχή της αγαπημένης ομάδας των Ξανθιωτών και της Θράκης!

Η ανανεωμένη Διοίκηση του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί δημόσια τους κ.κ. Πανόπουλο – Συγγελίδη για την άριστη συνεργασία τους όλο αυτό το διάστημα. Η προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ομάδα της Ξάνθης και την ιδιαίτερη περιοχή της Θράκης από το 1991 μέχρι σήμερα, θα μείνει ανεξίτηλη στις σελίδες της ιστορίας του Συλλόγου.

Με το βλέμμα στραμμένο στην άνοδο, η ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκσυγχρονίζεται, ισχυροποιείται, μεγαλώνει και εξελίσσεται. Όλοι μαζί μπαίνουμε σε μια «νέα τροχιά», όλοι μαζί γράφουμε ξανά ιστορία!