ΕΠΣ Ξάνθης: Ξαναλάμπει από το Γ’ Τοπικό το «αστέρι» του Μαγικού με μεταγραφές από τη… Γ’ Εθνική

Στην ενίσχυση του ρόστερ του προχωρά ο Αστέρας Μαγικού ύστερα από την επιστροφή του στις τοπικές κατηγορίες από τη Γ’ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές που την περασμένη σεζόν άνηκαν στον Ηρακλή Ζυγού και έζησαν τη μεγάλη στιγμή της συμμετοχής του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Αρσενίου και Πάρη Πεχλιβάνη.

Ο πρώτος βρισκόταν στο ρόστερ των «κυανόλευκων» τα τελευταία χρόνια, έχοντας συμμετοχή σε όλες τις ιστορικές στιγμές για τον σύλλογο.

Από την άλλη, ο Πεχλιβάνης θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στον ιστορικό Αστέρα Μαγικού, όταν προ πενταετίας είχε αποκτηθεί από τον Ορφέα Ξάνθης.

Η ανακοίνωση αποχαιρετισμού του Ηρακλή Ζυγού:

«Ο Ηρακλής Ζυγού ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Αρσενίου και Πάρη Πεχλιβάνη για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στον Αστέρα Μαγικού. Ο Παναγιώτης Αρσενίου ήταν παρών στις μεγάλες στιγμές του συλλόγου μας, ο Πάρης Πεχλιβάνης πρόσφερε και αυτός στην ομάδα μας παλαιότερα, τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.»