ΕΠΣ Ξάνθης: Όλοκληρώθηκε η Α’ Φάση του Κυπέλλου! Τα αποτελέσματα και οι τελευταίες προκρίσεις

Δίχως… εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η τρίτη και τελευταία σειρά αγώνων για την Α’ Φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, διαμορφώνοντας πλέον τα πέντε ζευγάρια για την Β’ Φάση του θεσμού.

Στα Πηγάδια έγινε ένα παιχνίδι πραγματικά για… γερά νεύρα. Σε έναν αγώνα που υπήρξαν τρεις αποβολές, η τοπική Ασπίδα κοίταξε στα ίσα την ανανεωμένη φέτος Ελπίδα Γενισέας και κατάφερε να οδηγήσει την αναμέτρηση στην διαδικασία της παράτασης. Στον εξτρά χρόνο ωστόσο οι αριθμητικές ανισορροπίες (η Ασπίδα ολοκλήρωσε με 9 παίκτες ενώ η Ελπίδα με 10) και η κούραση των γηπεδούχων έφεραν την πρόκριση στο σύνολο του Γιάννη Καραγκιόζη.

Στο Κατράμιο, Ατρόμητος και Εθνικός Κιμμερίων προσέφεραν έναν συγκλονιστικό αγώνα, κάτι που αποδεικνύεται και από τα πέντε τέρματα που σημειώθηκαν συνολικά. Ο Εθνικός όμως ήταν εκείνος που εν τέλει έφυγε με το εισητήριο της πρόκρισης. Από την άλλη, ο ΑΟ Βιστωνίδας είχε ένα πολύ εύκολο απόγευμα στο «Αμοιρίδειο» και πήρε μια άνετη πρόκριση επί του ΑΠΟΞ

Συνοπτικά τα αποτελέσματα σε όλα τα παιχνίδια της Α’ Φάσης (οι νικήτριες προκρίνονται στην επόμενη φάση αφού τα ματς ήταν νοκ άουτ):

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ – Α’ ΦΑΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 2/9
Φίλιππος Δροσερού – Π. Μελάς Κουτσού 3-0
Δόξα Σταυρούπολης – ΑΕ Ξάνθης 4-3

ΤΕΤΑΡΤΗ 9/9
Απόλλων Ξάνθης – Κοτύλη Ξάνθης 6-0
Κεντητή Ξάνθης – Ηρακλής Ν. Ζυγού 3-2
Ασπίδα Ξάνθης – Άρης Πετεινού 0-3
Αετός Γοργόνας – Αετός Τοξοτών 1-2
ΑΟ Κοτινού – Απόλλων Διομήδειας 0-2

ΤΕΤΑΡΤΗ 23/9
ΑΠΟΞ – ΑΟ Βιστωνίδας 0-4
Κεραυνός Π. Κατραμίου – Εθνικός Κιμμερίων 2-3
Ασπίδα Πηγαδίων – Ελπίδα Γενισέας 1-4 (παρ, 1-1 κ.α.)