Βasket League: «Φλερτάρει» με την επιστροφή του στον Πανιώνιο ο Εβρίτης τεχνικός Γιάννης Λίβανος

Εκ των εκλεκτών του προέδρου της ΚΑΕ Πανιώνιος Γιώργου Χριστοδουλόπουλου είναι ο θρακιώτης τεχνικός Γιάννης Λίβανος, που κατάγεται απο της Φέρες, για να αναλάβει για δεύτερη φορά τον ιστορικό Πανιώνιο.

Μάλιστα η απόφαση για την οριστική συμφωνία θα παρθεί σύντομα, καθώς ήδη οι Νεοσμυρνιώτες το ερχόμενο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου δίνουν τον πρώτο επίσημο αγώνα την σεζόν 2020-21 κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Τα προβλήματα για τον Πανιώνιο δεν περιορίζονται στα της τεχνικής ηγεσίας, καθώς η ομάδα δεν έχει σχεδιάσει καλά καλά το ρόστερ για την ερχόμενη περίοδο και όλα δείχνουν πως τουλάχιστον για το Κύπελλο Ελλάδος θα κατέβουν με το Εφηβικό, ώστε να μην φορτωθούν με -2 βαθμούς για το πρωτάθλημα της Basket League.

Aναμφίβολα αν υπάρξει επίσημη συμφωνία με τον νεαρό και φιλόδοξο Εβρίτη προπονητή, που είχε αναλάβει την ομάδα στις αρχές της περσινής σεζόν, μπορεί να σηματοδοτηθεί τουλάχιστον η έναρξη του χτισίματος ενός ρόστερ που να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Α1.