Super League: Στο πλευρό του Μάντζιου στον Άρη ο Γιάννης Πλαβούκος

Στο τεχνικό τιμ του Άκη Μάντζιου θα βρίσκεται και στον Άρη ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Πανθρακικού Γιάννης Πλαβούκος.

Ο Πλαβούκος θεωρείται από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην χώρα, έχοντας προπονήσει τερματοφύλακες με σπουδαία καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, όπως ο Πασχαλάκης και ο Διούδης. Ο νυν τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μάλιστα έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια προς το πρόσωπο, λέγοντας παλαιότερα σε δηλώσεις του πως ήταν ο προπονητής που τον έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη, όταν ο Πλαβούκος τον εμπιστεύθηκε και εισηγήθηκε την απόκτηση του από τον Πανθρακικό.

Όντας για πολλά χρόνια συνεργάτης του Άκη Μάντζιου, έχουν συνεργαστεί σε πολλούς συλλόγους της Super League, ανάμεσα τους βεβαίως και ο Πανθρακικός τη σεζόν 2013-2014 (με τον Πλαβούκο βέβαια να παραμένει στην Κομοτηνή για έναν ακόμη χρόνο τότε).

Πιο συγκεκριμένα έχει εργαστεί σε Πανιώνιο, Πανθρακικό, Κέρκυρα, Λεβαδειακό, Καβάλα και ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Πλαβούκο πλέον να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο πλούσιο βιογραφικό, σε μία από΄τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας όπως ο Άρης.