Η Avance ως Official Car Rental Partner του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης

Για πρώτη φορά μετά απο 2.500 χρόνια και κάτω απο τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημική κρίση, πραγματοποιήθηκε η αυθεντική διαδρομή των 10χλμ. με ονόματα παγκόσμιας κλάσης, καθώς και οι διαδρομές των 3χλμ, 1,5χλμ και η παιδική κολυμβητική διαδρομή των 800μ. χαρίζοντας σε αθλητές και μη στιγμές συγκίνησης και χαράς.

Η Avance Car Rental είναι ελληνική εταιρεία και σε αντίθεση με την τάση της εποχής και της εσωστρέφειας που επικρατεί λόγω της πανδημίας του Covid-19, στηρίζει διοργανώσεις όπως ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης.

Μια σπουδαία εκδήλωση που αποτελεί σημαντική πρωτοβουλία που προάγει το ευ αγωνίζεσθαι αλλά ταυτόχρονα προβάλλει την χώρα μας, ανοίγοντας τον δρόμο για ασφαλείς διοργανώσεις που τονίζουν τον αθλητικό τουρισμό σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο.

«Είναι ιδιαιτέρως συναρπαστικό για την εταιρεία μας να αποτελεί κομμάτι της χορηγικής οικογένειας του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε 4-6 Σεπτεμβρίου στο Πευκί Ευβοίας, του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Avance.

Στην νέα εποχή τηρήθηκαν πιστά όλα τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία ακολουθεί και η εταιρεία μας έχοντας ορίσει αυστηρά πρωτόκολλα στην υγιεινή των αυτοκινήτων που παρέχει στους πελάτες της με απώτερο στόχο όχι μόνο να μετατρέψει την κάθε ενοικίαση σε μια μοναδική εμπειρία αλλά και να συμβάλλει στην διατήρηση της Δημόσιας Υγείας.