Γ’ Εθνική: Αισιοδοξία Ουσταμπασίδη για το μέλλον μετά τη νίκη επί της Δόξας Δράμας (+video)

Την αισιοδοξία του για το μέλλον εξέφρασε ο Νίκος Ουσταμπασίδης στις δηλώσεις που έκανε μετά την φιλική νίκη με 1-0 της Ενωσης Αλεξανδρούπολης επί της Δόξας Δράμας.

«Αυτά τα παιχνίδια δείχνουν τις δυνατότητες που έχουμε. Ηταν το πρώτο μας δυνατό φιλικο προετοιμασίας, αφού ένα μεγάλο πρόβλημα που έχουμε λόγω γεωγραφικής θέσης είναι η έλλειψη ισχυρών αντιπάλων. Βέβαια για την Δόξα ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι αλλά δεν παύει να έχει ποιότητα και να είναι ομάδα Super League, δυο κατηγορίες πάνω από εμάς. Εμεις θα πρπεει να δειξουμε την ιδια σοβαροτητα με ολους τους αντιπάλους. Αυτο θα δείξει χαρακτηρα στην ομάδα», σχολίασε ο Νίκος Ουσταμπασίδης.

Ο προπονητής της Ένωσης Αλεξανδρούπολης πρόσθεσε: «Τα παιδια έχουν όρεξη αλλά έχουν παραστάσεις χαμηλότερων κατηγοριών. Αν κάνουν όσα πρεπει στην διάρκεια της εβδομάδας με τις προπονήεις τους, το μέλλον θα πάει καλα». Ακόμα ευχαρίστησε την ΠΑΕ Δόξα Δράμας, τη νέα διοίκηση και προσωπικά τον Θανάση Κολιτσιδάκη εκφράζοντας τις ευχές να πετύχουν τους στόχους τους. Για τα θετικά σχόλια από την πλευρά τους προς την Αλεξανδρούπολη σχολίασε: «Ειναι κολλακευτικά τα λόγια τους αλλά θα πρεπει να αποδειξουμε στο γηπεδο».

Μάλιστα ο Νίκος Ουσταμπασίδης δεν ξέχασε το γεγονός ότι ο ίδιος έπαιξε ποδόσφαιρο και για την ακρίβεια έγινε γνωστός εκτός ΑΜ-Θ χάρη στην Δόξα Δράμας. «Εγινα γνωστός χάρη στην Δοξα και ποδοσφαρικά πάντα θα είναι στην καρδιά μου. Θελω η Δοξα που έκανε γνωστή την Δράμα σε όλη την Ελλάδα να πηγαίνει καλά, αξίζει να είναι στη Σουπερ Λιγκ και με υπομονη θα έρθει η στιγμή», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Νίκος Ουσταμπασίδης.