ΕΠΣ Έβρου: Παρατηρήσεις των «γιατρών» του Ιπποκράτη για τον «συνωστισμό» 30 φιλάθλων σε μόλις 10 τετραγωνικά

Μετά το τέλος του παιχνιδιού της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου μεταξύ του Ποντιακού με τον Ιπποκράτη, οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς την διοργανώτρια αρχή.

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στο γήπεδο Παλαγίας βρέθηκαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι 30 φίλαθλοι εγκλωβισμένοι σε λίγα τετραγωνικά μέτρα ενώ θα μπορούσαν να το παρακολουθήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα από χώρο 50 φορές μεγαλύτερο που παρέμεινε ανεκμετάλλευτος.

Η διαμαρτυρία του Ιπποκράτη αναφέρει:

Κοινοποιούμε την φωτογραφία από το σημερινό παιχνίδι με τον Ποντιακό στο γήπεδο της Παλαγίας προκειμένου να υπογραμμίσουμε ότι κακώς κατ’εμάς εγκλωβίστηκαν 30 φίλαθλοι σε 10 m2 ενώ θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι χωρίς κανένα πρόβλημα από χώρο 500 m2 που παρέμεινε ανεκμετάλλευτος.
Εξάλλου αριθμητικά. …μαζί με όλους όσους συμμετείχαν εντός του αγωνιστικού χώρου δεν ξεπερνούσαν τους 80,αριθμός προβλεπόμενος για την διεξαγωγή παιχνιδιών σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα…!!!
Προκειμένου να μην επαναληφθούν χειρισμοί αναιτιολόγιτοι ,επιβάλλεται να δοθούν επεξηγήσεις απο την Ε.Π.Σ ΕΒΡΟΥ προς αποφυγήν περαιτέρω παρεξηγήσεων στο επικείμενο πρωτάθλημα.
Χρειάζεται προσοχή…!!!Δεκτόν…!!!
Ας προασπίσουμε όμως επιμελώς και με ασφάλεια ότι απέμεινε από το κακορίζικο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στο Νομό μας…!!!