Χειροκρότημα από τους ανθρώπους της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου στην απονομή του Σούπερ Καπ στον Πανθρακικό

Μία πολύ όμορφη στιγμή σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου του Super Cup στον Πανθρακικό το απόγευμα της Κυριακής.

Ύστερα από πρωτοβουλία του προπονητή της Δόξας Σπύρου Κουτσογιάννη οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας παρέμεινε στον χώρο και χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού για τη νίκη.

Πρόκειται για μία πολύ όμορφη σκηνή, που θα ζήλευαν σίγουρα όσοι καλύπτουν το ρεπορτάζ των μεγάλων ομάδων της χώρας μας, καθώς είναι σχεδόν απίθανο να γινόταν κάτι αντίστοιχο σε αναμέτρηση των πεντε παραδοσιακών δυνάμεων του ελληνικού αθλητισμού.

Οι άνθρωποι της Δόξας έδειξαν ήθος και αξίες και αναγνώρισαν την ανωτερότητα του Πανθρακικού στην αναμέτρηση και σίγουρα τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη στάση τους, έστω και αν το τρόπαιο κερθήθηκε για τον Πανθρακικό στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Άλλωστε χρόνος για δάκρυα δεν υπάρχει καθώς το φετινό ταξίδι στην Γ’ Εθνική θα είναι μακρινό και δύσκολο οπότε απαιτείται ανασυγκρότηση ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει και μπορεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Πάντως αμέσως μετα τη λήξη του αγώνα, πέρα από το χειροκρότημα, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έσπευσε και μέσω social media να εκφράσει τα συγχαρητήρια της στον Πανθρακικό «για την δίκαιη επικράτηση στον αγώνα του Super Cup “Νίκος Ντοσίδης” 2020». Η ομάδα σχολιάζει ακόμα: «Από αύριο συνεχίζουμε να δουλεύουμε ακόμη περισσότερο. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν θα αργήσει και πρέπει να μας βρει πανέτοιμους! Τα κεφάλια ψηλά!».