Πέτυχε χατ τρικ σε μόλις έξι λεπτά και μάλιστα για πρώτη φορά στην καριέρα του ο «Πέρι» Καρακασίδης

Ενα ιδιαίτερο γεγονός σημάδεψε την άνετη νίκη με 6-0 επί του Αριστεινου που πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η Ένωση Αλεξανδρούπολης για το Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου.

Τα τρια πρωτα τέρματα τα πέτυχε ο Περικλής Καρακασίδης. Πέτυχε αυθεντικό χατ τρικ (τρια γκολ στο ίδιο ημίχρονο) και μάλιστα μέσα σε μόλις 6 λεπτά (23′, 25′, 29′) γεγονός που επιτυγχάνει για πρωτη φορά στην καριέρα του.

Δυο τέρματα σε έναν αγώνα έχει σημειώσει αρκετές φορές όπως και πρόπερσι στο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Εβρου κόντρα στον Έβρο Σουφλίου φορώντας την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο 20χρονος «Πέρι» από πέρυσι ανήκει στην Ένωση Αλεξανδρούπολης αποχωρώντας με όχι και πολύ φιλικο τρόπο μετά από 12 χρόνια από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης και η διοίκηση της ομάδας περιμένει πολλά από αυτόν αλλά και από άλλους κυρίως νεομεταγραφέντες, αφού πέρυσι ο Πέρι επηρεασμένος από την αρχική του κόντρα με τον Εθνικό σκεφτόταν μέχρι και την απόσυρση από το ποδόσφαιρο και δεν απέδωσε σύμφωνα με τις δυνατότητές πετυχάινοντας μόλις ένα τέρμα στην Γ’ Εθνική, ενω είχε τρια προπερσι στην ίδια κατηγορία με την φανέλα του Εθνικού αλλά και σε σαφώς μικρότερη ηλικία και με λιγότερες εμπειρίες.