Νέα αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών στην Ορεστιάδα, ζημιές σε μαγαζιά της Πλατείας και… δακρυγόνα (+photos)

Νέο αιματηρό επεισόδιο, αυτή τη φορά ανάμεσα σε οπαδούς δύο ποδοσφαιρικών ομάδων, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου προς τα ξημερώματα της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με το thrakinea, «περίπου στις 2 το πρωί υπήρχε επεισόδιο μεταξύ οπαδών δύο ποδοσφαιρικών ομάδων. Η αστυνομία που τις τελευταίες μέρες έχει λάβει μέτρα σε σημεία που συγκεντρωνώνται νεαροί εκανε ρίψη χημικού προκειμένου να διαλυθουν οι ομάδες των νεαρών. Την ώρα του επεισοδίου δεν υπήρχε αρκετός κόσμος, καθώς λόγω του κρύου ο περισσότερος κόσμος είχε απομακρυνθεί, ενω δεν υπήρξαν συλλήψεις ή τραυματισμοί».

Στπ ίδιο μήκος κύματος, το radioevros που επίσης έχει την έδρα του στην Ορεστιάδα κάνει λόγο για «νέα συμπλοκή λίγες ημέρες μετά το αντίστοιχο περιστατικό που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 2:00 τα ξημερώματα όταν οπαδοί αθλητικών σωματείων ενεπλάκησαν βίαια στην κεντρική πλατεία. Η συμπλοκή μεταξύ των δύο ομάδων νεαρών ήταν αιματηρή ενώ σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στα γύρω καταστήματα».

Με το θέμα ασχολήθηκε και το thesstoday, κάνοντας λόγο για «βίαια επεισόδια ξέσπασαν έξω από τα μαγαζιά της πόλης, μεταξύ των οπαδών δύο ομάδων». Προσθέτει ότι «το περιστατικό συνέβη περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα, με τους οπαδούς των ομάδων να έχουν κανονίσει συνάντηση στο σημείο, για αυτόν τον λόγο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενεπλάκησαν περίπου 30 άτομα από την κάθε πλευρά, και έπειτα από λίγη ώρα έφτασε η αστυνομία που με χρήση χημικών διέλυσε τη συμπλοκή. Τις φωτογραφίες από τι φθορές που προκλήθηκαν στον εξωτερικό χώρο μαγαζιών της πλατείας αλλά κηλίδες αίματος τις δημοσιεύει η ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης…

επεισόδιο,