ΕΠΣ Έβρου: Ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα του Σουφλίου για τον 16χρονο Θανάση Πιστιάλκα

Το ρολόι της αναμέτρησης είναι στο 46ο λεπτό. Ο Χρήστος Τσουτσουμάνος καλεί από το βάθος που κάνουν ζέσταμα οι αναπληρωματικοί του, τον Θανάση Πιστιάλκα. Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, βρίσκεται λίγα δευτερόλεπτα, πριν από την δική του πρεμιέρα, στις μεγάλες κατηγορίες.

Είναι μόλις 16 χρονών (γεννημένος στις 03/06/2005). Αγωνίζεται από πολύ μικρός στην ακαδημία του συλλόγου. Κι όμως!!! Η ημερομηνία Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό του. Συγκεκριμένα, ήταν το παιχνίδι του Κυπέλλου της πρώτης φάσης με αντίπαλο τον ΑΟ Μάκρης.

Ο Χρήστος Τσουτσουμάνος δείχνει έμπρακτα πως οι ακαδημίες για τον ίδιο, αποτελούν κάτι περισσότερο από βασικό τεκμήριο, ανάπτυξης της ομάδας.

Ο Θανάσης Πιστιάλκας ντεμπουτάρει με την ανδρική ομάδα, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Έβρου Σουφλίου (αντικατέστησε τον Δαλάτση), παίρνοντας 45 λεπτά συμμετοχής.

Ζώντας το δικό του όνειρο. Δείχνοντας και στους υπολοίπους, πως η σκληρή δουλειά αμείβεται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.