15 κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα των Ραζβάν Λουτσέσκου και Γιώργου Τσονάκα

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η ταχύτατη διασπορά του Covid-19 στην Αλ Χιλάλ των Ραζβάν Λουτσέσκου και Γιώργου Τσονάκα, με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας να ανακοινώνει 15 κρούσματα του φονικού ιού στις τάξεις του!

Όλα αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας και ανάμεσα τους μάλιστα βρίσκονται και τα δύο αστέρια της, Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο και Μπαφετίμπι Γκομίς. Σε επικοινωνία του ThrakiSportS με τον Γιώργο Τσονάκα μας επισήμανε ότι ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του – ώστε να μην ανησυχούν φίλοι και συγγενείς του στην Ξάνθη.

Οι Σαουδάραβες κατέθεσαν βεβαίως αίτημα για αναβολή της σημερινής προγραμματισμένης αναμέτρησης στο Ιράν με την Σαχρ Κόντρο, για την φάση των ομίλων του Champions League Aσίας, αίτημα που παραδόξως απορρίφθηκε από την Ασιατική Ομοσπονδία! Αναγκάζοντας την έτσι να αγωνιστεί με όσους παίκτες έχει διαθέσιμους.

Έτσι ο πρώην προπονητής της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ξανθιώτης συνεργάτης του Γιώργος Τσονάκας καλούνται να λύσουν έναν δύσκολο… «γρίφο» αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας και το πλάνο που θα ακολουθήσουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, από το οποίο περνά ουσιαστικά η προσπάθεια να κρατήσουν τα περσινά κεκτημένα της φωτογραφίας.

Η Αλ-Χιλάλ ή όπως αποκαλείται στην ανατολική ήπειρο «Ρεάλ της Ασίας» έχει στόχο βεβαιώς την υπεράσπιση του τίτλου της πρωταθλήτριας Ασίας, ώστε να φτάσει στις 4 κατακτήσεις του Ασιατικού Champions League, τις περισσότερες στον θεσμό (μέχρι στιγμής είναι πολυνίκης της διοργάνωσης με 3 κατακτήσεις, όσες και η Κορεάτικη Pohang Steelers). Υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες και προφανώς χωρις 15 παίκτες κινδυνεύει πρόωρα με αποκλεισμό, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να προκριθεί στην επόμενη φάση.