Με θρακιώτικη υπογραφή κατέκτησε το Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Καβάλας ο Νέστος Χρυσούπολης

Το Σουπερ Καπ της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας κατέκτησε στο Βερούλειο Στάδιο ο Νέστος Χρυσούπολης.

Στο ντεμπούτο του μέχρι πρότιμος προπονητή της Κ15 του ΑΟΞ Θεόφιλου Χατζηστάθη, η ομάδα του που πέρυσι αναδείχθηκε η τυχερή της κλήρωσης και κατέκτησε το Κύπελλο εμφανίστηκε πιο έτοιμη και προηγήθηκε πριν το ημίχρονο με 2-0 του πρωταθλητή Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου, με το σκορ να ανοίγει ο Ξανθιώτης Λαζαρίδης που άνοιξε τον δρόμο για την κατάκτηση του τροπαίου και το 2-0 να σφραγίζει ο Κλοκίδης.

Στο δεύτερο μέρος ο Μέγας με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Τσαμπέγια πίεσε σε μεγάλο βαθμό αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι ο Νέστος, που εκτός των προαναφερθέντων έχει στις τάξεις του τον πρώην παίκτη της Ξάνθης και του Πανθρακικού Ντενίζ Μπαϊκαρά, τον πρώην αμυντικό του Πανθρακικού Τάσο Φραγκούλη, τον πρώην φοιτητη του ΔΠΘ Στελιο Μπλιό, τον Ξανθιώτη Οντι Γεωργιάδη και τον συμπατριώτη του Βασίλη Δόντσο, έφτασε στην πρώτη κούπα της χρονιάς που φέρει το όνομα “Βασίλης Ραφτόπουλος”.

Από την άλλη στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου προπονητής είναι ο Σερραίος πρώην προπονητής του Έβρου Σουφλίου αλλά και Νέστου Μπαμπης Χρυσοστομίδης, ο πρωην μπακ Αιγέιρου και Ν. Σιδηροχωρίου Γιώργος Τουρασανίδης και ο πρώην του ΑΟΞ Στέλιος Λάσπατζης.