Γ’ Εθνική: Φιλική επικράτηση του Ορφέα Ξάνθης επί του Πανδραμαϊκού στη Λευκόπετρα

Μια δυνατή φιλική αναμέτρηση με άρωμα… Γ’ Εθνικής πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε Ορφέα Ξάνθης και τον φιλόδοξο και φέτος Πανδραμαϊκό στο γήπεδο της Λευκόπετρας.

Την ευκαιρία να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του, σε ένα φιλικό τεστ με αντίπαλο μια ομάδα που θα συναντηθούν και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είχε ο Μπάμπης Χατζημεστής.

Οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν σε ακόμη ένα φιλικό πως βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο από πλεύρα ετοιμότητας, δείχνοντας και πάλι δείγμα των καλών επιθετικών τους ενεργειών, κάτι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ενόψει και της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Τα δύο τέρματα για τον Ορφέα, με τα οποία προηθήκε, πέτυχαν οι Λάζαρος Μαυρόπουλος και Νίκος Μελισσόπουλος. Το γκολ με το οποίο μείωσε η ομάδα της Δράμας πέτυχε ο τοπ σκόρερ της την προηγούμενη σεζόν, Γιώργος Μπερούκας.

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τους Ξανθιώτες μέσα σε διάστημα τριών ημερών, ενώ θα επακολουθήσουν και άλλα φιλικά παιχνίδια μέχρι την επίσημη «πρεμιέρα» του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.